Home / POLITICĂ / Organizația PRO România Târgu Neamț vrea să treacă la USR: ”Ponta și-a pierdut complet mințile și bunul simț”

Organizația PRO România Târgu Neamț vrea să treacă la USR: ”Ponta și-a pierdut complet mințile și bunul simț”

Membrii organizatiei Pro Romania din orasul Targu Neamt intentioneaza sa treaca la USR, a anuntat coordonatorul organizatiei, Vlad-Pantelimon Peiu, scrie Aktual24.ro.

El a scris, pe pagina de Facebook, ca membrii Pro Romania Targu Neamt sunt dezamagiti de deciziile luate in ultima perioada de liderul partidului, Victor Ponta.

„Cand am demarat proiectul Pro Romania la Targu Neamt, mi-am pus foarte multa speranta in sansa noastra, a tinerilor, de a face o politica altfel. O politica mai curata, in care cetateanul si necesitatile lui sa fie in prim plan si nu interesele meschine ale unora sau altora. (…) Colaborarea noastra in limitele trasate de la Bucuresti de catre Victor Ponta, care pare ca si-a pierdut complet mintile si orice urma de bun simt, nu mai poate continua”, a anuntat Vlad-Pantelimon Peiu.

Acesta a adaugat ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu colegii din Pro Romania Targu Neamt, a inceput discutiile cu USR.

„In urma consultarilor pe care le-am avut cu colegii mei, echipa Pro Romania Targu Neamt a decis sa aleaga un alt drum, aceasta insemnand fie un alt partid, fie o constructie noua, de la zero. Nu va ascund faptul ca am avut o intalnire cu reprezentanti ai USR. Am purtat unele discutii in urma carora am vrut sa vedem daca putem construi impreuna ceva la Targu Neamt, pe un set de valori comune si cu o orientare asa cum ne dorim – pe cetatean, oras si proiecte benefice. Daca nu se va concretiza un astfel de proiect, vom incerca sa ne dedicam cauzei noastre in mod independent, cel mai probabil”, a mai scris, pe Facebook, Vlad-Pantelimon Peiu.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Tăriceanu o acuză pe Firea că a trucat licitația prin care umple Bucureștiul de tramvaie turcești

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, o ataca dur pe Gabriela Firea, sugerand ca licitatia pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: