Home / POLITICĂ / Orban, liderul PNL, sugerează că Olguța Vasilescu e bețivă: ”Eu știu că ea mai servește, că asta e”

Orban, liderul PNL, sugerează că Olguța Vasilescu e bețivă: ”Eu știu că ea mai servește, că asta e”

Liderul PNL Ludovic Orban a afirmat joi că purtătorul de cuvânt al PSD, Lia Olguța Vasilescu, „a servit sau a fumat iarba” atunci când a afirmat că liberalii vor tăierea salariilor și concedierea a 500.000 de bugetari, scrie Aktual24.ro.

”Am văzut o declarație. Alte mizerii de fake news-uri. Aici vreau să spun limpede și clar. Supărată că ne-am dus în fieful domniei sale, doamna Olguța Vasilescu a dat o declarație de zici că a fumat ceva, că Orban și cu PNL vor să dea afară 500.000 de angajați și că vor să taie salariul minim. Asta e declarația Olgutei Vasilescu. V-am spus a servit ceva sau a fumat iarbă. Eu știu că ea mai servește, că asta e. Cum să minți cu așa ceva? PNL este adeptul creșterii veniturilor românilor, dar nu pe hârtie, cum face PSD. Ei le cresc pe hârtie și în timpul acesta dau drumul la inflație și creșterea prețurilor mănâncă complet orice fel de creștere a veniturilor”, a afirmat Ludovic Orban, într-o conferință de presă susținută joi la Brăila.

Liderul liberal a spus că răspunsul său pentru o persoană, care a avut nesimțirea să țină „paranghelie” în postul Paștelui, este că PNL vrea să facă reformă în administrație, însă nu vrea să concedieze 500.000 de bugetari, ci doar pe cei „habarnisti”.

”Raspunsul nostru către această persoană care în postul Paștelui a avut nesimțirea, sfidând toți creștinii, să își țină paranghelia cu 500 și ceva de invitați, cu diferite personalități, în frunte cu Dragnea și Dăncilă, sfidând și ei postul Paștelui, am atâta să îi spun: într-adevăr vrem să facem o reforma a administrației, dar nu vrem să dăm afară 500.000 de oameni. Asta este o minciună gogonată. În schimb, cu siguranță îi vom da afară pe toți habarnistii, pe toate beizadelele și toți sinecuristii care n-au nicio legătură cu administrația și n-au nicio pregătire și care au fost angajați de PSD, în ultimii doi ani și jumătate, pe ușă din dos a instituțiilor publice și care au distrus capacitatea administrativă a Romaniei”, a explicat Orban.

Referitor la salariul minim, președintele PNL a spus că propunerea liberalilor este una „de bun simt” și anume că nivelul acestuia să fie stabilit în urmă unor negocieri între patronate și sindicate.

Cel mai potrivit aliat apropiat şi partener strategic al României ar trebui să fie:

View Results

Loading ... Loading ...

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

Piscină și jacuzzi de 600 de mii de euro pentru vilele lui Dragnea și Tăriceanu de la Neptun

Ilan Laufer, audiat în calitate de suspect într-un dosar de delapidare şi evaziune fiscală

ALERTĂ! PSD a angajat firme din Rusia pentru a vă monitoriza și influența opiniile pe Facebook

Cum încearcă PSD cu disperare să modifice legea prin OUG ca pragul la referendum să nu fie atins

About expresmedia.ro

Check Also

Ei sunt parlamentarii de Olt care de 10 zile fug de cazul Caracal

Nici macar unul dintre senatorii si deputatii care reprezinta judetul Olt in Parlamentul Romaniei nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Expres Media will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d blogeri au apreciat: