Cătălin Bălan, fost jurnalist la Digi24, și-a exprimat într-o postare pe Facebook opinia față de situația actuală a războiului pornit de Putin împotriva Ucrainei. ”Pe Putin cred că-l așteaptă o debarcare din interior foarte spectaculoasă”, a scris acesta, printre altele.

Postarea integrală:

”Văd că bat ucrainenii la ruși ca la fasole! Putin e din ce în ce mai singur. Războiul e foarte ciudat. Pare că rușii n-au chef să moară pentru Rusia. Pe Putin cred că-l așteaptă o debarcare din interior foarte spectaculoasă! Când iei măsuri prin care ameninți cu arma nucleară arăți, de fapt, că apelezi la ultimul bau-bau posibil. Putin nu va ajunge să stea cu degetul pe butonul roșu. Sau, daca va ajunge, inseamna ca toata Planeta ar fi complet idioată. N-are cum, adică!

Este evident că în acest război generalii lui l-au lăsat baltă. Soldații, nu mai zic! Temuta armată rusă, pare țăndări! Putin credea că în două zile de război ucrainenii se vor preda. Dar vecinii nostri vânjoși îi cam bat pe ruși de 4 zile.

E drept că scenariul acesta l am văzut și eu la inceput. Am crezut că se va termina repede.

De fapt, pentru Putin cred ca se va termina repede. Din acest moment Ucraina nu pare ca mai poate pierde războiul cu Rusia…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.