Legea de organizare judiciară a fost votată PENTRU de 177 deputați și 80 senatori. Acum aflăm că s-au găsit VICII de neconstituționalitate, cele mai grave fiind că parlamentarii nu știu să alcătuiască și să redacteze legi, adică nu se pricep la activitatea de bază pe care sunt chemați să o facă!!
https://www.ccr.ro/noutati/COMUNICAT-DE-PRES-281
Iar săptămâna viitoare sunt sigur că se vor găsi vicii și în legea statutului magistraților și în cea a CSM!
Dacă tot vorbim de răspunderea materială pentru greșeli, ce ar fi dacă toți cei de mai sus să restituie banii primiți în luna decembrie pentru că au încălcat legea fundamentală a țării? Mai ales că anterior votului li s-a spus de către magistrați că greșesc! Mai ales că prin greșeală lor au scos în stradă atâția oameni?! Mai ales că prin acțiunea lor au atras asupra României atâtea critici externe?!
Haideți! Are cineva onoarea sa dea înapoi banii pe care i-a primit degeaba? Are cineva onoarea sa dea banii înapoi că a votat după ordinul de partid și nu conform Constituției”, întreabă retoric Danileț.

REȚINE! Rubrica OPINIA CETĂȚENILOR este o rubrică pe care vi-o dedicăm vouă. Vouă celor care ne-ați încurajat să mergem mai departe și care ne-ați apreciat munca. În această rubrică vom scrie articole cu opiniile voastre referitoare la orice subiect. Nu mai aștepta! Trimite-ne o poză cu tine și părerea ta legată de un subiect anume la adresa [email protected] și noi te facem ”vedetă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.