Un jurnalist din Pitești, Denis Grigorescu, a fost martor direct al momentului în care doi concetățeni s-au repezit în același timp să îi sărute mâinile premierului Dăncilă. Grimasa sa, surprinsă în filmul realizat de recorder.ro la ”Simfonia lalelelor”, a devenit virală pe rețelele de socializare.

”Am simțit o revoltă mută și brusc am avut senzația că am greșit țara”, a declarat apoi Denis Grigorescu pentru Republica. ”Nu sunt în niciun caz misogin, îmi plac galanteriile, dar gestul celor doi expozanți m-a dus cu gândul la un soi de scenă dintr-un teatru al absurdului. Aș fi înțeles sărutarea mâinilor dacă purtătoarele de mâini s-ar fi numit cumva Elena Arnautoiu și Olivia de Havilland. Sau l-aș fi înțeles dacă pe parcursul mandatelor doamnelor Dăncilă și Carmen Dan România ar fi atras investiții străine de zeci de miliarde de euro, salariul minim net ar fi fost de 1.000 de euro și România n-ar mai fi avut nicio locuința cu toaleta în fundul curții. Dar așa, gestul mi s-a părut unul nepotrivit, și asta ca să folosesc un eufemism”, a explicat Grigorescu.

Nu doar slugărnicia față de Dăncilă l-a revoltat: ”A mai avut un punct delicat și revoltator: micuța gimnastă pusă să stea în cap pentru deliciul oficialităților. Gimnastica nu se face cu capul pe asfalt, ci pe saltea. M-aș bucura să se sesizeze autoritățile în cazul acelei fetițe”.

”Fac presă de 19 ani și o fac cu mare plăcere și pasiune. Vorbesc patru limbi străine, am fost premiant la olimpiade și concursuri naționale de cultură generală, însă ca să am un venit cât de cât decent, trebuie să scriu la doua ziare. Și m-am gândit: la ce bun să ai un CV bogat și cu rezultate dacă în România asta nu contează? Și m-am mai gândit și la numeroșii români cu minți strălucite care fie pleacă peste hotare, fie își văd eforturile minimalizate. Am simți o revoltă mută și brusc am avut senzația că am greșit țara. Mă doare România, și mă doare mai mult ca niciodată. Cu toate astea, rămân optimist. Știu că sunt încă destui oameni verticali”, a adăugat jurnalistul piteștean.

Rubrica OPINIA CETĂȚENILOR este o rubrică pe care vi-o dedicăm vouă. Vouă celor care ne-ați încurajat să mergem mai departe și care ne-ați apreciat munca. În această rubrică vom scrie articole cu opiniile voastre referitoare la orice subiect. Nu mai aștepta! Trimite-ne o poză cu tine și părerea ta legată de un subiect anume la adresa [email protected] și noi îți facem opinia cunoscută în toată România.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.