Orașul în care locuiesc este condus de un primar cercetat penal și un CL majoritar PSD. Am fost sa platesc impozitul anual, ca orice român onest și conștiincios, și am constatat cu stupoare că pentru același lucru am plătit un impozit mai mare. Nu mai vorbesc de faptul că bonificația acordată celor care plătesc până în martie a devenit mai mică. Acest lucru m-a deranjat foarte mult. Intenționam să ”boicotez” și să nu îmi mai plătesc nicio taxă. Lucrurile acestea nu sunt normale… În nicio țară civilizată, și am vizitat suficiente țări, nu se întâmplă ca statul să își saboteze cetățenii.

Prețurile au crescut, și au crescut foarte mult într-un timp relativ scurt. De ce? Cu ce mă ajută pe mine, cetățeanul Tutunaru, acest lucru? Cum naiba să supravițuiesc? Și vorbesc despre supravițuire de parcă așa ar trebui să punem problema. Scandalos! Și hai să o zic direct. PSD își bate joc de noi. Ași vorbi ore în șir despre cum acești nemernici își bat joc de mine și familia mea. Mă opresc aici, nu este necesar să relatez ceea ce simt toți românii”, a declarat D. Tutunaru.

REȚINE! Rubrica OPINIA CETĂȚENILOR este o rubrică pe care vi-o dedicăm vouă. Vouă celor care ne-ați încurajat să mergem mai departe și care ne-ați apreciat munca. În această rubrică vom scrie articole cu opiniile voastre referitoare la orice subiect. Nu mai aștepta! Trimite-ne o poză cu tine și părerea ta legată de un subiect anume la adresa [email protected] și noi te facem ”vedetă”.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua sunt un cetățean român. și aceeași problema cu impozitul la primărie in loc să-mi ia banii , mi-a spus că trebuie să plătesc din 2001 impozitul la mașină pe care eu nu o mai am deoarece am vandut-o dar nu i-am anunțat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.