Alexandra Furnea, una dintre supravieţuitorii tragediei de la Colectiv, a susţinut, joi, într-o postare pe Facebook, că bâlbâielile instanţei cu privire la acest dosar sunt similare cu acţiunile unui “chirurg rău şi nepriceput”. Alexandra a criticat faptul că Justiţia “îşi vede şi ea de lucrare” şi “taie pe viu” din speranţa că se va face dreptate, scrie Epochtimes-romania.com.

Mesajul Alexandrei vine după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis, miercuri, să reunească cele două cauze din dosarul “Colectiv”, la doar două zile după ce le-a disjuns. Reamintim că, luni, judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti hotărâseră ca dosarul ‘Colectiv’ să fie împărţit în două, iar fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, funcţionarii din primărie şi cei doi pompieri să fie judecaţi separat de patronii clubului.

Consecinţa? Procesul a fost amânat pentru la toamnă, pentru data de 22 septembrie.

“22 septembrie, 2021. 4 operaţii. Număr anesteziile pe care le voi suferi până atunci. Nu mai măsor demult timpul în zile, luni şi ani, ci în intervenţii. Ca un chirurg rău şi nepriceput, Justiţia îşi vede şi ea de ‘lucrare’ şi taie – pe viu însă – din speranţa mea că se va face dreptate în dosarul Colectiv. Taie şi extirpă şansa la normalitate a acestui neam”, a precizat Alexandra în postarea sa.

De menţionat că supravieţuitori ai incendiului din “Colectiv” şi rude ale victimelor au reclamat, într-o scrisoare deschisă, decizia instanţei de a discuta schimbarea încadrării juridice a faptelor inculpaţilor, susţinând că aceasta ar duce la pedepse “mici şi nesemnificative, disproporţionate faţă de gravitatea faptelor comise şi a consecinţelor lor, lucru care ar arunca o umbră adâncă asupra întregului proces de justiţie din România”.

Care, dintre cei doi liberali, este potrivit pentru a prelua conducerea PNL-ului și pentru a asigura o reformă reală a partidului?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.800 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICIcri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.