Numărul cetățenilor care încep să pună întrebări incomode și care să-și manifeste îndoiala față de pseudo partidul AUR devine tot mai mare. Și pentru că vocile lor sunt foarte importante, a venit rândul să vă prezentăm integral mesajul lui Silviu Plop, un tânăr din județul Neamț sătul de de faptul că ”ne lăsăm mințiți, atât noi cât și părinții noștri, de peste 30 de ani”:

”Măi pretene, suntem toți in aceeași oală. Ne lăsăm mințiți, atât noi cât și părinții noștri, de peste 30 de ani.

Îi vezi pe ăștia de la aur propunând legi care să schimbe în bine viața românilor?

I-ai văzut tu țipând împotriva pensiilor speciale, la fel de tare cum țipă împotriva măștilor sau a vaccinurilor?

Ai văzut tu vreo reformă (de orice fel) propusă de aur?

Nu ți se pare curios că Simion e bine primit la televiziunile PSD-iștilor comuniști condamnați penal (Dan Voiculescu – Antena 1-3) și a securiștilor moderni (Sebastian Ghiță – România TV), în timp ce USR-PLUS e pus într-o lumină proastă de aceleași televiziuni?

Nu ți se pare curios că USR-PLUS, care este SINGURUL partid care a cerut „fără penali în funcții publice” și a organizat concursuri transparente (FĂRĂ PILE) pentru funcții publice, a fost înlăturat de la guvernare de Iohanis ca să aducă PSD înapoi?

Nu observi că batem pasul pe loc?

AUR e făcut doar ca să distragă atenția și să rupă din voturile oamenilor sătui de corupți, să-i păcălească și să dea voturile lor mai departe, către PSD sau PNL (tot acolo e)… vezi ce a făcut Iohanis, vezi ce vor să facă PNL (alianță cu PMP – Băsescu și ALDE – Tăriceanu)…

Hai să ne deșteptăm odată!”

Care este soluția pentru Poliția Locală?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.