Sergiu Senciuc, un membru PNL in varsta de 19 ani, a dat publicitatii un mesaj de revolta fata de cum actioneaza actuala conducere a PNL, anunta Aktual24.ro. „Spun raspicat si fara teama ca actuala conducere a PNL este o rusine! Romania are nevoie si de tineri care spun adevarul verde in fata, fara frica, voci libere! Nu doar de baroni si oameni ai serviciilor”, scrie tanarul.

„Daca mai exista ceva care ma face sa fiu membru PNL dupa mascarada din 25 septembrie 2021, este respectul fata de istoria partidului si munca pe care am depus-o la construirea unei organizatii de la zero, in plina pandemie si intr-o guvernare dur criticata.

Desi sunt un simplu pusti de 19 ani care s-a inscris in PNL in ziua in care a devenit major, actualmente membru platitor de cotizatii, spun raspicat si fara teama ca actuala conducere a PNL este o rusine!

Florin Citu, un fost detinut in SUA, a fost ‘ales’ (intre ghilimele pentru ca pana si dumnealui stie ca nu reprezinta dorinta majoritatii membrilor PNL), presedinte (cu litera mica deoarece si dumnealui stie ca este depasit de situatie), iar drept secretar general avem un fost PSD-ist. O mica, dar dureroasa sinteza a noilor nostri lideri.

Daca privim sondajele, vom observa cum PNL a scazut enorm de mult, iar cota de increde a premierului demis prin motiune de cenzura se afla la 3 metri sub pamant. Aceasta este realitatea, realitate dorita de anumite personaje din interiorul partidului, sa ne intelegem. Apropo, si PDL a fost mancat din interior de o gasca de acoperiti supusi unui ordin suprem. La fel si PNTCD.

Acum, tinta este PNL, iar pentru a reusi daramarea celui mai longeviv partid politic din Romania si inclusiv Uniunea Europeana, au nevoie de lideri slabi, de marionete. Sa nu cunoasca baza partidului, sa nu aiba fler, nici retorica, nici carisma. Usor de condusi de la spate. 

Nu imi este frica sa-mi confrunt conducerea partidului. Nu sunt legat intr-o functie publica, nu traiesc din politica si nici nu am semnat vreodata un compromis. Sunt om liber. De aceea, va marturisesc ca sunt plin de pace cand scriu aceste adevaruri amare, chiar sub amenintarea de a fi exclus din partid. Treaba lor daca vor proceda astfel, vor avea doar de pierdut.

Insa daca tot se auto-numesc liberali, desi nu-i cred, imi vor respecta dreptul la libera exprimare in interiorul partidului, asa-i frumos. Asa a fost in PNL-ul condus de Ludovic Orban! Omul pe care foarte multi il regretam, se stie! Romania are nevoie si de tineri care spun adevarul verde in fata, fara frica, voci libere! Nu doar de baroni si oameni ai serviciilor!”, a scris Senciuc pe Facebook.

Dacă președintele Iohannis ar fi suspendat, cum ați vota la referendumul de demitere?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.