Situația aceasta de turmă nu va mai face mare lucru. Trebuie să vă alegeți un conducător, o figură carismatică, să vă coagulați în jurul lui și să îl susțineți. Acum trebuie să așteptăm până la noile alegeri și dacă nimeni nu le stă în opoziție celor de la conducere, înseamnă că ne place așa, cum e acum. Cu manifestațiile astea de acum nu mai facem nimic. Trebuie să apară un partid împotriva lor, ca să putem lupta. Că dacă nu avem opoziție puternică până la alegerile viitoare, înseamnă că ăștia-s buni, nu?”, spune Emil Ghibu.

Ziarele contează. Presa. Și ziarele pot să constituie o opoziție. Ziarele au cel mai mare rol, pentru că ele formează opinia publică. Sunt libere să transmită ce vor, așa că ar trebui să transmită adevărul, să arate care e adevărata față a conducătorilor, să arate realitatea, cum se fură în România. Așa, ziarele ar putea să declanșeze revoluția. Dacă oamenii citesc adevărul în ziare cât mai mult și cât mai des, oamenii vor înțelege în sfârșit și vor merge la vot. Vor vedea adevărul”, mai spune sibianul.

Sibianul Emil Ghibu s-a remarcat în timpul amplelor proteste din februarie 2017. De fiecare dată când protestatarii treceau prin fața locuinței sale, el ieșea la balcon cu o pancartă pe care scria „La 101 ani scap țara de hoțomani”.

REȚINE! Rubrica OPINIA CETĂȚENILOR este o rubrică pe care vi-o dedicăm vouă. Vouă celor care ne-ați încurajat să mergem mai departe și care ne-ați apreciat munca. În această rubrică vom scrie articole cu opiniile voastre referitoare la orice subiect. Nu mai aștepta! Trimite-ne o poză cu tine și părerea ta legată de un subiect anume la adresa [email protected] și noi te facem îți facem opinia cunoscută în toată România.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

1 COMENTARIU

  1. Experiența îl face sa vadă clar! Acum rămâne la latitudinea noastră sa-l ascultam! Cine nu are bătrâni, sa își cumpere! Cel puțin așa bătrâni ca bunicul meu care la 100 de ani a mers la vot și care militează încă activ pentru trezirea noastră ca neam!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.