”OK, am văzut mitingul, 150.000, spun unii, 180.000, spun alții, oricum ar fi nu-i tocmai un milion, cum se lăudau, e de fapt între o treime și un sfert din câți am fost noi în 5 februarie 2017 – iar ca atmosferă & coregrafie a fost mai chinuit & mai tristuț chiar și decât spectacolul de pe stadion al lui Ponta”, scrie Radu Vancu pe Facebook.

”Asta e tot ce poate scoate PSD, cu toate metodele lui – Leviatanul e sensibil mai mignon decât se laudă, așadar.

Deocamdată, doar două mesaje:

1) Dragi magistrați, sper că nu v-au speriat. Noi, cei care am protestat & protestăm în apărarea voastră, am fost mai mulți, mai inventivi, mai creativi, mai distractivi. Și nici n-am lăsat după noi munți de peturi. Și, în plus, noi o să continuăm să protestăm cât va fi nevoie – la ei e un one hit wonder – și nici ăla prea grozav.

2) Dragi protestatari, așa e că vă doare când vedeți piața asta plină? Ei bine, exact la fel i-a durut și pe Dragnea & co. Și nu doar o dată – ci de zeci de ori. Singurul nostru răspuns demn de tot ce am făcut până azi e să umplem la loc piața cu corpurile noastre. Fiindcă, dacă ne sperie butaforia lor căznită de azi, înseamnă că nici noi n-am înțeles de fapt prea bine ce lucru minunat am făcut până acum.

Nu începe așadar nici un regim totalitar cu biata lor butaforie, nu vă speriați. Mâine, oamenii ăștia manipulați & debusolați vor fi înapoi, în viețile lor capturate de PSD. Iar noi vom fi, din nou, energia aia splendidă care umple piețele & străzile României de câțiva ani.

Poate că Dragnea a crezut că, dacă va captura o seară Piața, va captura și energia aceea. Ei bine, s-a înșelat. Fiindcă energia aia nu e piața – ci suntem noi.

Și, de mâine, energia noastră va da din nou viață străzii confiscate.”

#nucedam #vavedemdinSibiu #vavedemdepestetot

Rubrica OPINIA CETĂȚENILOR este o rubrică pe care vi-o dedicăm vouă. Vouă celor care ne-ați încurajat să mergem mai departe și care ne-ați apreciat munca. În această rubrică vom scrie articole cu opiniile voastre referitoare la orice subiect. Nu mai aștepta! Trimite-ne o poză cu tine și părerea ta legată de un subiect anume la adresa [email protected] și noi te facem îți facem opinia cunoscută în toată România.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.