”Îmi povestea, ieri, pe la amiază, un prieten pe mess despre niște selfieuri pe care Ludovic Orban și Găbita Firea le-ar fi făcut prin curtea Cotrocenilor, rugând apoi jurnaliștii să fie discreți și să nu relateaze întâmplarea. Mă gândeam că e doar o bârfă, o răutate, poate chiar o situație greșit înțeleasă. Nu mi imaginam că liderul PNL ar putea fi chiar atât de tâmpit, atât de indiferent la sensibilitățile opiniei publice, că ar putea călca efectiv în picioare cu nonșalanță lupta, stăruința, eforturile cu care numeroși români se opun, secundă de secundă, acestui pesede infernal”, scrie Camelia Tabacu pe Facebook.

”Văd însă că Antena3 i-a dat în fapt (am aflat mergând pe firul întins de Aly Elsiddig într-o postare excepțională). Cum să faci, băi, ditamai șeful al principalului partid de opoziție, panaramă în curtea Cotrocenilor, cu vita asta pusă pe prăduială, care îngroapă capitală în sărăcie, mizerie, incompetența și dezinteres? Cum să faci așa gest grețos taman în ziua în care președintele a fost amendat de politrucii din CNCD, iar matracuca dezaxată și-a manelizat odios vizita la Cotroceni?

PS 13 Senatori liberali au votat zilele trecute o propunere legislativă care, după părerea multora, nu este altceva decât o nouă situație de tip Belina, dar în județul Girugiu, beneficiar fiind în acest caz pesedistul Nicolae Badalau, prin fînul său, actualul președinte al CJ Giurgiu”, mai afirmă Camelia Tabacu.

Rubrica OPINIA CETĂȚENILOR este o rubrică pe care vi-o dedicăm vouă. Vouă celor care ne-ați încurajat să mergem mai departe și care ne-ați apreciat munca. În această rubrică vom scrie articole cu opiniile voastre referitoare la orice subiect. Nu mai aștepta! Trimite-ne o poză cu tine și părerea ta legată de un subiect anume la adresa [email protected] și noi te facem îți facem opinia cunoscută în toată România.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.