Un text cu privire la oculta mondială, virusul și vaccinul ”ucigaș” face senzație pe rețelele de socializare. Nu știm cine este autorul, însă a pus punctul pe ”i”.

Textul integral:

”După luni întregi în care sunt nevoit să consum toate teoriile idioate și conspiraționiste despre virus si vaccinul ucigaș, nervisorii mei au cam început să dea rateuri. Băi fraților, deștepții neamului care nu știți să folosiți cratima, dar sunteți epidemiologi, doctori ATI și cercetatori gradul I, lucrurile stau cam așa:

Dacă voia cineva să vă ucidă în masă, să se lipsească în sictir de banii voștri împrumutați la Provident și CAR ca să consumați tot ce vinde oculta mondială (de la telefoane smart la televizoare cu diagonală mare, de la suc cu acid la pamparsi și coaste semipreparate) NU se sinchisea nimeni să creeze întâi un virus și, un an mai târziu, patru-cinci vaccinuri.

Vă punea, mah, ceva în Paracetamol, în Coca Cola sau în pasta de dinți și scăpa, într-o săptamână, de jumătate din populația planetei fără cheltuială și bătaie de cap! Mai puțin de aia din România, dacă mergeau pe varianta cu pasta de dinți!

Cum puteți voi să vă imaginați ca oculta asta e atat de proastă?! Adica, întai a facut, cheltuind miliarde de euro, un virus. Dar pe ăsta nu l-a facut să vă omoare de tot. Nuuuu , asta a fost doar un fel de preludiu. L-a facut doar să vă chinuie nițel și să vadă cum vă stă cu masca! A stat, așa…, un an, oculta, ca proasta, să vă prindeți voi ca e ocultă, să protestați împotriva genocidului și să apuce și Șoșoacă să iasă senator, după care a mai cheltuit câteva sute de miliarde de euro să facă mai multe vaccinuri ucigașe! Pe diferite culori! Abia astea erau actul sexual în sine! Cu astea se ucidea pe bune! Dar noroc ca voi v-ați prins și acuma!!! Baaaai, un praf magic in Paracetamol și o mierleați, toți fără mască și fără proteste! Eu înteleg că vă credeți atât de importanți, de deștepți și nemuritori în economia mondială a lucrurilor, că v-ați uitat la multe filme și v-ați imaginat pe post de Rambo care salvează planeta demontând comploturi subterane, dar – dacă vă treziți pentru un moment din beția importanței voastre – puteți încerca să introduceți în mințile alea odihnite măcar câteva idei de bază:

1. Nimeni nu ucide consumatorii produselor din care face bani. Nuuuu, îi ține în viață și dependenți, că de la ei vin banii!

2. Oculata e desteaptă. Oculta nu cheltuie bani si nu consumă timp să facă virusuri si vaccinuri ca să ucidă populatia. O ucide mai usor, mai repede si mai ieftin, fara tam-tam, in două nopți, dacă își pune mintea. De exemplu, de vreme bună, o face prin limitarea accesului la educatie.

3. Virusuri au existat de când lumea. Au ucis, sistematic, milioane de oameni. Ăsta e unul dintre ele, indiferent dacă are o geneză naturală sau a scapat din laborator și a luat-o razna, pe câmpii…

4. Vaccinurile au eradicat, de-a lungul timpului, sute de boli care ucideau în masă. Ele și-au făcut treaba în ciuda gloatelor de idioți aferente fiecare generații care credeau că sunt invenția Diavolului, că își trag etimologia din cuvantul „vacă” și îți vor genera coarne, că îți lasă fetițele sterile (vezi cazul vaccinului anti HPV) și, mai nou, că te cipează pentru că tu ești foarte important și vrea Bill să știe ce mănânci, când ai concediu la bulgari și când te uiți pe redtube! Din fericire, și acest vaccin își va face treaba, în ciuda prostiei voastre!

5. Scoteți-vă capul de unde îl aveți înfipt, păstrati-vă optiunea (pentru că nu vă vaccinează nimeni cu forța) și spalați-vă des pe dinți!”

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.