Băieții de la Reportaje is Back pun iar punctul pe ”i”. De data aceasta, ei descriu cu subiect și predicat ororile comise de armata criminală a lui Putin. Postarea de pe pagina lor de Facebook a dispărut, fiind raportată masiv de către rusofilii deranjați de prezentarea adevărului și realității, însă nu puțini sunt cei care au preluat mesajul și l-au transmis mai departe.

Postarea integrală:

”La Bucha, langa Kiev, rușii au omorât sute de civili nevinovați. Imaginile sunt horror. Odată cu retragerea au omorât toți bărbații mai tineri cu mâinile legate la spate cu coliere de plastic. Au împușcat random fiecare civil care le-a apărut în cale pe stradă, femei, bătrâni înainte de retragere. O primă groapă comună cu 280 de cadavre a fost descoperită. Și asta e doar în Bucha…un orășel care avea 28.000 locuitori înainte de război. Pozele le găsiți peste tot. Facebook nu mă lasă să le pun.

Mi-e groază să mă gândesc ce au făcut în Mariupol. Au ‘denazificat’ probabil un număr enorm de oameni nevinovați…

În Belarus rușii au deschis o piață-bazar cu lucruri furate din Ucraina. Tot ce au putut fura. Inclusiv tigăi. Au furat și tigăi. Vă dați seama cam ce nivel au soldații ăia? Adică soldați care fură… Soldați care fură tigăi…

Și poate credeți că barbaria asta are legătură doar cu ucrainenii. Nu. Rușii au lăsat în urmă grămezi de cadavre ale propriilor soldați. Și-au abandonat propriii oameni fără nici un resentiment. În urma lor nu rămân decât ruine și morți și haos. O armată de orci efectiv fără control sau organizare de tip militar.

Militarii ruși sunt o rușine pentru onoarea militară și noțiunea de militar. Sunt doar o bandă sângeroasă scăpată de sub control care ucide și jefuiește. Întreaga conducere a Rusiei pare mai degrabă un cartel bazat pe energie.

Dincolo de durerea imensă, ce vedem aici? Vedem o armată rusă foarte departe de o armată modernă și mai apropiată de hoardele tătare din istorie. O armată parcă coborâtă din cărțile de istorie și fără nici o legătură cu civilizația și gradul de umanitate al acestui secol.

Când ucizi random civili din neputința de a lupta ca bărbații și frustrare, când bombardezi blocuri, când distrugi totul mai are vreo legătură cu ceva în afara de crime și Raul absolut?

Cum pot veni în fața noastră indivizii ăștia gen Puric cu morga aia de ‘intelectuali’ marxiști să ne explice că nu vedem bine, că suntem manipulați, că Rusia ne salvează de globalism și de decăderea morală a vestului? Păi poate vreodată Rusia să vorbească de creștinism, de moralitate, de umanitate?????

Dați cu search pe internet, uitați-vă la pozele și filmările alea cu atenție. Sunt sute. Nu ai cum să manipulezi asa ceva. Dacă este vreun prost care încă crede ce zice penalul de Vântu sau senatorii ăia măscărici care au fost la ambasada Rusiei dar care crede în același timp că sutele de poze și de filmulețe cu crimele rușilor sunt manipulare sau făcute de ucrainieni atunci e prea târziu pentru el. Am eu câțiva proști de-ăștia pe pagină. Proștii absoluți. Oameni care mi-e rușine că vorbesc limba română și că fac parte din acest popor.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.