Home / ACTUALITATE / Oana Pellea o va da în judecată pe Norica Nicolai pentru minciunile de la Antena 3

Oana Pellea o va da în judecată pe Norica Nicolai pentru minciunile de la Antena 3

Actrița Oana Pellea intenționează să o dea în judecată pe Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, după ce aceasta a afirmat că oamenii care au protestat, joi seară, în fața Ateneului Român sunt plătiți.

„Doamna Norica Nicolai, dacă afirmația vă aparține, vă rog să prezentați dovezi! În lipsă dovezilor sunt nevoită să vă dau în judecată!”, a scris Oana Pellea pe pagina sa de Facebook.

Europarlamentarul Norica Nicolai a declarat, duminică seară, la Antena 3, că oamenii care au manifestat, joi seară, lângă Ateneul Român sunt profesioniști, plătiți să „creeze un tip de atmosfera”.

Printre protestatari s-au aflat actrița Oana Pellea, filosoful Mihai Sora și pianistul Dan Grigore.

Citește și ”Antena 3 și EVZ aruncă o nouă mizerie în spațiul public: Iohannis este pe cale să divorțeze

„Sunt profesioniști, dacă îi privești și le analizezi comportamentul de aproape. De data aceasta, nu prea au fost mulți, ceea ce înseamnă că nici cei care îi coordonează nu au investit foarte mult. (…) Vor să creeze un anume tip de atmosferă.

Dar este foarte clar, spre deosebire de cei de la Paris, care au un ideal, ei au o treabă. Asta este părerea mea. Oricum, jenant. De asteptat”, a afirmat Nicolai.

Aproximativ o mie de oameni au protestat joi seară, lângă Ateneul Român, în timpul ceremoniei de preluare a președinției Consiliului UE de către România.

Mai multe personalități au participat la manifestație, între care Dacian Ciolos, Dan Barna, Vlad Voiculescu, regizorul Stere Gulea, actrița Oana Pellea și filosoful Mihai Sora. (Sursa: Aktual24.ro)

”Țară liberă, ziariști ocupați” – Ne-am propus să oferim ceea ce politicienii corupți, și nu numai, au reușit răpească tuturor cetățenilor: demnitatea, adevărul și curajul. Alege să fii patronul nostru – www.patreon.com/dacnews

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Sputnik: Mircea Diaconu este un om politic rafinat, un om capabil și calculat

Am vrut să vedem care sunt persoanele publice din România pe care Sputnik le laudă …

One comment

  1. Norico ! Tu nu esti jurnalista sa poti spune orice minciună despre oricine este impotriva PSD ! Nu iti este rusine să sustii aceleasi măgarii ca si Iliescu si compania lui in 1990-91? Prezintă dovezile imbuibato ! Imbuibata de la Parlamentul European cu 15.000euro/luna,! Banii acestia nu ii iei casa iti bati joc seara de UE, la coicina Antena 3 . Atunci cum poate fi apreciată aceasta plată de 16.000euro/luna? ESTI PLATITA TU ca să participi la construirea si bunastarea UE, nu ca sa arunci minciuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: