Home / ACTUALITATE / Nu mor caii când vor câinii

Nu mor caii când vor câinii

DAC News a reînviat după ce Facebook a decis să ne închidă PAGINA, pagină care era apreciată de peste 24,000 de persoane. Nici până azi nu am aflat care au fost cauzele și nici nu mai suntem interesați să le aflăm. Vii cu vii, morții cu morții. Important este că am început o nouă etapă. Dar să lăsăm polologhiile și haideți să trecem la treaba, nu înainte de a ne prezenta.

Pavel, Andreea și Bogdan, prin intermediul acestui site, vă pun la dispoziție o alternativă de știri spuse pe șleau. Fără perdea, fără menajamente și fără vicii ascunse. După cum observați, DAC News are mai multe rubrici și cu excepția unora care sunt lesne de înțeles, vrem să vă lămurim care este treaba cu celelalte.

De exemplu, rubrica OPINIA CETĂȚENILOR este o rubrică pe care vi-o dedicăm vouă. Vouă celor care ne-ați încurajat să mergem mai departe și care ne-ați apreciat munca. În această rubrică vom scrie articole cu opiniile voastre referitoare la orice subiect. Nu mai aștepta! Trimite-ne o poză cu tine și părerea ta legată de un subiect anume la adresa [email protected] și noi te facem ”vedetă”. 

Rubrica DEPRINDERI va cuprinde articole cu titluri false (exemplu: Liviu Dragnea a fost arestat – vezi câți ani a primit), articole prin care dorim să promovăm diferite subiecte educative. Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate

About expresmedia.ro

Check Also

BNR anunță OFICIAL că datoria externă a României a CRESCUT la 103,526 de MILIARDE de euro

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 4,109 miliarde euro in primele 5 luni, …

One comment

  1. Viii cu viii …

    Atat am de comentat! Mai mare atentie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: