Home / ACTUALITATE / Noul ministru de Interne, Marcel Vela, declară RĂZBOI TOTAL clanurilor interlope

Noul ministru de Interne, Marcel Vela, declară RĂZBOI TOTAL clanurilor interlope

Ministerul Afacerilor Interne declară ”război total” clanurilor interlope. O spune noul ministru Marcel Vela, care și-a preluat mandatul marți, în prezența președintelui Klaus Iohannis. Liberalul declară că la MAI este ”un nou început”, cu ”zero politizare și maximă profesionalizare”.

Cu cine votați în turul 1 al alegerilor prezidențiale?

View Results

Loading ... Loading ...

”Suntem în slujba poporului, cu zero politizare și declararea unui război total fenomenului criminogen, infractorilor, clanurilor interlope și a tuturor acelora care pun în pericol siguranța românilor. Am încredere că vom face o Românie normală”, a declarat Marcel Ion Vela la preluarea mandatului.

Președinta asociației Funky Citizens, Elena Calistru, crede că noul ministru de Interne ar trebui să ancheteze inclusiv complicitățile dintre infractori și structuri ale statului: ”Cred că începutul ar trebui să țină în primul și în primul rând de transparență și de o poză foarte exactă și detaliată în legătură cu zonele în care apar aceste probleme, extinderea fenomenului și mai ales cu o analiză a legăturilor dintre aceste clanuri și ceea ce ține de structurile statului, care fie închid ochii, fie nu se uită cu suficientă atenție la ce se întâmplă în acele locuri, dar și la legăturile acestora cu spațiul politic sau economic”.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

BNR anunță că 16-17 bănci din România sunt suspecte de operațiuni de spălare a banilor

Nicolae Cinteză, director în Direcţia Supraveghere din Banca Naţională a României (BNR), a anunțat miercuri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: