Home / ACTUALITATE / Moise Guran către Dorneanu și Morar de la CCR: „Vă demonstrez la amândoi că sunteți TICĂLOȘI”

Moise Guran către Dorneanu și Morar de la CCR: „Vă demonstrez la amândoi că sunteți TICĂLOȘI”

Invitat la ”Talk News” cu Denise Rifai, Moise Guran a criticat în termeni foarte duri activitatea lui Valer Dorneanu și Daniel Morar, membri a Curții Constituționale din România.

„Vreau să mă dați în judecată, domnule Daniel Morar sau domnule Dorneanu! Vreau să demonstrez în instanță că sunteți niște ticăloși! Acei ticăloși care au refuzat să se pronunțe pe niște chestiuni, care au dus România astăzi în situația de a fi aruncată din Uniunea Europeană. Acolo suntem. Acolo eram în 2017, când au fost sesizați și au refuzat, și acum după doi ani, ne învârtim în același cerc. În loc să progresăm și noi, să facem autostrăzi, că făcurăm grevă de 15 minute acum două săptămâni, să ne uităm și noi la educație, la viitor, noi ne învârtim în cercul ăsta, dacă scapă Dragnea sau nu. Eu m-am săturat de asta. Chemarea la referendum, ne pune Denise Rifai, și mie și ție și tuturor, această oglindă în față. Ne zice: bai, voi vreți să trăim în țara asta?,” a spus Moise Guran la Realitatea TV.

Veți participa la alegerile europarlamentare și dacă da, cu cine veți vota?

 • Da, voi participa și voi vota USR (35%, 5.975 Votes)
 • Da, voi participa și voi vota PLUS (24%, 4.068 Votes)
 • Da, voi participa și voi vota PRO România (23%, 4.024 Votes)
 • Da, voi participa și voi vota PNL (9%, 1.478 Votes)
 • Da, voi participa și voi vota alte partide sau alți candidați independeți (4%, 651 Votes)
 • Da, voi participa și voi vota PMP (3%, 502 Votes)
 • Nu, nu voi participa la vot (1%, 236 Votes)
 • Da, voi participa și voi vota PSD (1%, 232 Votes)
 • Da, voi participa și voi vota ALDE (0%, 75 Votes)

Total Voters: 17.241

Loading ... Loading ...

Urmărește-ne și pe TWITTER!

About expresmedia.ro

Check Also

Dosarul Revoluției a fost amânat o lună. Iliescu este acuzat de infracţiuni contra umanităţii

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat, vineri, pentru data de 27 martie, dosarul …

One comment

 1. Memento Mariane, mariane

  Când te-am cunoscut erai subțire, venit să-i reprezinți pe vasluieni, în Parlamentul fsn-ist. Cum i-ai reprezentat slugărind prin FSN – agentura sovietică din noua democrație originală, știi tu mai bine. Dar avem rezultatele, faptele, care nu mint: vasluienii, alături de teleormăneni sunt printre cei mai săraci dintre români. Acum tu crăpi de bunăstare, te-ai rotunjit, în timp ce 4-5 milioane de români au fost alungați din țară de politicile aceleași agenturi rusești; alți 7 milioane crapă și ei, dar de foame, cel mult trăiesc de azi pe mâine, așteptând, nu-i așa, constituționala pungă de Paști cu un kilogram de mălai și unul de ulei. Spun constituțională, pentru că n-am prevăzut în Constituție, atunci, expres, interzicerea mitei electorale. Prin urmare pentru cei cu vile și blocuri de lux din Alexandria, București, Mamaia până în Madagascar și Brazilia, punga roșie e curat constituțională! Nici să slugărești interesele agenturilor din Moscova, Budapesta și Ierusalim, în baza aceluiași raționament, nu e neconstituțional!

  Învățatul rus Gheorghe Venelin se întreba dubitativ: ”nu se știe care Petru a fost mai mare” punând în balanța părerea comună și ordinară că Petru I a fost cel mai mare pentru rușii sau învățatul mitropolit al Kievului, Petru Movilă? Așa mă întreb și eu oare hoardele sovietice venite în septembrie 1944, care nu numai au prădat ca niște lăcuste și jefuit tot ce-au găsit în țară, dar au omărât, prin enachii vremii, sute de mii de români, care erau atunci elitele culturale, tehnice și politice ale românilor sau agentura sovietică de azi, pe care o slujești, care s-a reactivat în 1989 și au alungat 5 milioane de români din țară, au fost răul cel mai mare? Care ciumă a fost mai mare pentru români?

  Și nkvd-istul Emil Bodnăraș a renunțat să-i mai slugărească pe rușii, până la urmă, Mariane!

  Despre astea m-am gândit Mariane, când am auzit de întâlnirile tale profesionale cu Iordache-Bălți. Bălți, știi tu bine ce e la Bălți!

  Octavian Căpățînă, 1 aprilie 2019, Cluj-Napoca

  PS

  Când judeci constituțional sesizarea scrisă de tine și înaintată ție de Iordache-Bălți adu-ți aminte de cei trimiși pe cealaltă lume, în lunca Prutului, copii, adolescenți, femei însărcinate, bătrâni, care nu acceptau ciuma roșie, acum 78 de ani de NKVD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Expres Media will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d blogeri au apreciat: