Home / ACTUALITATE / Mircea Badea a recunoscut că a acționat la comandă timp de 14 ani

Mircea Badea a recunoscut că a acționat la comandă timp de 14 ani

Realizatorul TV Mircea Badea a admis faptul că, timp de 14 ani, nu a informat publicul în mod corect, ci s-a angajat voluntar într-un război mediatic pe care acum îl regretă.

Postul de televiziune Antena 3 a fost acuzat de numărate ori ba că face jocurile patronului Dan Voiculescu, ba că ține partea politicienilor cu dosare penale, din sfera PSD. Cei de la Antena 3 s-au disculpat de fiecare dată afirmând că ei doar prezintă adevărul gol-goluț, pentru însănătoșirea spațiului public.

Mircea Badea, care din anul 2004 încoace realizează emisiunea “În gura presei”, la Antena 3, a anunțat joi, 15 februarie 2018, că s-a săturat să lupte “în acest război”. Dar despre ce război vorbește Mircea Badea? Adică, stați puțin, Mircea Badea a fost soldat într-un război mediatic, în timp ce șefii Antena 3 susțineau că postul de televiziune este unul corect, nepărtinitor și de partea adevărului? Și împotriva cui a purtat Mircea Badea acest război? Concret, cu cine s-a luptat Mircea Badea? Și, mai ales, pentru cine anume a luptat Badea? Pentru Dan Voiculescu, pentru ceilalți politicieni care au fost prinși la furat?

Este pentru prima dată când un realizator TV de la Antena 3 (în speță Mircea Badea) admite că a jucat rolul talibanului de presă, care acționează la comandă și care primește misiuni precise de la cei în slujba cărora s-a angajat să lupte, misiuni pe care trebuie să le ducă la îndeplinire. Acum, Mircea Badea afirmă că regretă faptul că, timp de 14 ani, a dus acest război. Și că se gândește dacă mai are rost să continue întrucât a avut de pierdut în plan personal (familial). Cu siguranță, Mircea Badea va continua, căci altfel ar fi considerat dezertor de către colegii lui din Antena 3.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

Sursa: faramogul.ro

Loading...

About expresmedia.ro

Check Also

Mazăre face circ în aeroportul din Paris, după respingerea azilului! Se tăvălește pe jos, refuză să urce în avion

Circ incredibil făcut de Radu Mazăre pe aeroportul ”Charles de Gaulle” din Paris, anunță Ziaristii.com. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: