Home / ACTUALITATE / Materialul VIDEO cu falsul Iisus zicând ”#muiePSD” a fost comandat chiar de PSD și atribuit USR

Materialul VIDEO cu falsul Iisus zicând ”#muiePSD” a fost comandat chiar de PSD și atribuit USR

Materialul video al acestor zile, în care un individ care se prezintă „Domnul și Mântuitorul vostru, Iisus Hristos” îndeamnă la vot folosind sintagma „#muie PSD”, a fost comandat chiar de oamenii lui Dragnea, dezvăluie Grigore Cartianu pe Ziaristii.com.

Informația provine de la surse din interiorul PSD, care au precizat pentru sursa mai sus citată că decizia de a produce o asemenea mizerie video a fost luată pentru a stopa impactul extraordinar pe care l-a avut un alt videoclip, celebrul „Așa a zis bunica”, realizat de vloggerul clujean Mircea Bravo.

Filmulețul lui Mircea Bravo, care îndeamnă lumea la vot pe 26 mai, a strâns peste 450.000 de vizualizări pe Youtube, peste 170.000 de distribuiri pe Facebook, unde a ajuns la peste 5 milioane de oameni.

Videoclipul lui Mircea Bravo: „Așa a zis bunica”

Speriați de tsunami-ul declanșat de entuziamanta „Bunică” a lui Mircea Bravo în mediul online, liderii PSD au luat decizia de a-l contracara printr-o producție mizerabilă, respingătoare, care să provoace repulsie electoratului. A fost comandat unui site american, contracost, un videoclip în care sintagma „#muiePSD” să fie spusă de un individ cu înfățișare cristică și care pretinde că este însuși Mântuitorul.

Materialul video comandat de PSD

Aparent, mesajul – spus în engleză și tradus în română – îndeamnă lumea la vot, dar aceasta este o diversiune, pentru ca electoratul român să creadă că videoclipul vine din zona Opoziției. Acel „#muiePSD” cu care se încheie videoclipul are rolul de a-i oripila pe români și a-i face să urască Opoziția anti-PSD. De fapt, scopul videoclipului este contrar celui afirmat de falsul Iisus – și anume, de a-i convinge pe români să nu voteze!

Culorile alb-albastre în care sunt scrise mesajele pseudo-mobilizatoare insinuează că videoclipul e opera USR. Este un fals grosolan, o diversiune de tip KGB, aplicată cu cinism de indivizi care lucrează pentru PSD.

Materialul video a fost lansat în apropierea Paștelui pentru a avea impact maxim. Obiectivul comanditarilor săi este să-i facă pe oameni să spună, oripilați: „Nu se poate așa ceva! Ăștia de la Haștag/Opoziție/USR nu mai au nimic sfânt. Să facă ei porcăria asta chiar de Paște?!”

Cel mai potrivit aliat apropiat şi partener strategic al României ar trebui să fie:

View Results

Loading ... Loading ...

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

ATENȚIE, s-a instaurat DICTATURA! Danileț, primul magistrat sancționat pentru delict de opinie

OFICIAL Toader NU îi permite președintelui să își lanseze cartea la Universitatea A.I. Cuza din Iași

Dăncilă confirmă: Guvernul va adopta miercuri OUG care schimbă pragul la referendum

Ultima ORĂ! Sorin Blejnar, condamnat DEFINITIV la 5 ani de închisoare pentru o șpagă de 12,5 mil. lei

About expresmedia.ro

Check Also

Sputnik: Mircea Diaconu este un om politic rafinat, un om capabil și calculat

Am vrut să vedem care sunt persoanele publice din România pe care Sputnik le laudă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Expres Media will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d blogeri au apreciat: