Home / ACTUALITATE / Marele impostor din Guvern, Darius Vâlcov: ”PSD minte, înșeală, disprețuiește și jecmănește populația”

Marele impostor din Guvern, Darius Vâlcov: ”PSD minte, înșeală, disprețuiește și jecmănește populația”

Jurnaliștii de la recorder.ro publică o amplă anchetă despre afacerile din tinerețe ale lui Darius Valcov, eminența cenușie a „programului de guvernare al PSD”, actual consilier economic al premierului Viorica Dăncilă.

”Marele impostor din Guvernul Romaniei”, după cum îl cataloghează recorder.ro, s-a remarcat încă de la vârsta de 20 și ceva de ani printr-o escrocherie care a făcut valuri în Slatina.

”Una din marile aspirații ale acelor vremuri erau telefoanele mobile, iar tânărul Valcov simte că asta e cartea câștigatoare. Ajutat de gașca lui numeroasă de prieteni, colportează prin școli și licee vestea că o bancă nou înființată are o propunere de nerefuzat pentru toți elevii: depuneți carnetele de alocații și veți primi la schimb telefoane.

Oferta circulă cu repeziciune pe holurile școlilor din oraș, iar elevii încep să ducă muncă de convingere cu profesorii și părinții. Mirajul telefoanelor mobile îi prinde și pe adulți, așa că se întocmesc liste și se fac copii după documente. Sute de elevi, susținuți de profesori și părinți, își depun cecurile de alocații la cooperativa de credit condusă de Darius Valcov, însă așteaptă în zadar să primească mult doritele telefoane. Povestea se încheie după câteva săptămâni, cu părinții elevilor păgubiți luând cu asalt sediul așa-zisei bănci pentru a recupera alocațiile copiilor. Oamenilor le sunt restituite cecurile, iar prefectul Florea Morlova – al cărui fiu, Cristia Morlova, era și el implicat în cooperativă de credit – intervine și liniștește apele astfel încât poliția să nu mai demareze nicio ancheta”, relatează recorder.ro.

După ce a eșuat în afaceri, Valcov s-a implicat în politică, devenind membru al PD. El a demarat în 2003 o campanie foarte agresivă la adresa PSD pentru a se face remarcat. „PSD minte, înșeală, disprețuiește și jecmănește populația în cel mai comunisto-bolșevic mod posibil!“, spunea Valcov într-un articol din presă locală.

Citește întreaga anchetă pe recorder.ro

Veți participa la alegerile europarlamentare și dacă da, cu cine veți vota?

  • Da, voi participa și voi vota USR (35%, 5.975 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PLUS (24%, 4.068 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PRO România (23%, 4.024 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PNL (9%, 1.478 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota alte partide sau alți candidați independeți (4%, 651 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PMP (3%, 502 Votes)
  • Nu, nu voi participa la vot (1%, 236 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PSD (1%, 232 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota ALDE (0%, 75 Votes)

Total Voters: 17.241

Loading ... Loading ...

Urmărește-ne și pe TWITTER!

About expresmedia.ro

Check Also

Telekom își sfidează clienții: scoate programe, mărește tarifele și dă răspunsuri evazive

La începutul anului, clienții Telekom s-au trezit fără programele Eurosport și Discovery în grilă, dar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Expres Media will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d blogeri au apreciat: