Home / ACTUALITATE / Liviu Dragnea este atât de disperat încât dă în judecată Comisia Europeană

Liviu Dragnea este atât de disperat încât dă în judecată Comisia Europeană

Liderul PSD, Liviu Dragnea, recurge la justiția europeană pentru a încerca să obțină anularea raportului OLAF care stă la baza inculpării sale în dosarul Tel Drum, susține Ziare.com.

Pe site-ul Curții Europene de Justiție este înregistrată o cauză Dragnea vs Comisia. Plângerea este înregistrată la data de 11 decembrie 2018, iar cazul are numărul de înregistrare T728/18. Alte informații în legătură cu acest dosar nu sunt disponibile. Potrivit Ziare.com, reclamantul ar fi liderul PSD, Liviu Dragnea, care dă în judecată Comisia Europeană pentru că ar încerca să obțină anularea raportului OLAF (organismul antifraudă al Comisiei Europene) ce a constatat fraude cu fonduri europene în cazul Tel Drum.

Citește și ”Doar 4 % dintre români au încredere în parlamentari, 9 din 10 oameni cred că în România corupția e insuportabilă

Cu alte cuvinte, Dragnea a dat în judecată Comisia Europeană, pe lângă Curtea Europeană de Justiție, plângându-se că procuratura europeană, OLAF, nu i-ar fi respectat prezumția de nevinovăție și dreptul de a fi audiat (!) atunci când a redactat raportul despre frauda cu fonduri europene în dosarul Tel Drum, pe baza căruia Dragnea a fost inculpat în România de către DNA.

Dragnea e disperat să tragă de timp, dar are avocați proști. OLAF nu te avertizează pe tine că ești suspect și nu te cheamă la audiere. OLAF doar semnalează nereguli autorităților naționale, cum a fost în cazul Tel Drum, după care ești anchetat de procurorii de acasă (DNA) care îți respectă prezumția de nevinovăție, chemându-te la audieri. Exact asta a făcut DNA, convocându-l pe Dragnea pe baza raportului OLAF.

Citește și ”Iordache și Nicolicea, supărați că-i înjură lumea pe stradă: Vom analiza ca să vedem dacă legile sunt prea ușoare

Oamenii cu minte de la Bruxelles au prevăzut procedura asta, pe etape, tocmai pentru ca să nu răcnească alde Dragnea că tirania europeană se bagă în legislația națională. Așa încât, OLAF a transmis bănuielile la DNA, care se ocupă acum legal de el.

El e prezumat nevinovat, dar prost. Cum să te plângi că nu te-a chemat OLAF, deși nu are dreptul, arătând astfel că nu ai habar de mecanismele UE pe care o conduci acum?

”Țară liberă, ziariști ocupați” – Ne-am propus să oferim ceea ce politicienii corupți, și nu numai, au reușit răpească tuturor cetățenilor: demnitatea, adevărul și curajul. Alege să fii patronul nostru – www.patreon.com/dacnews

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Florin Iordache rămâne doctor, deși a plagiat grobian din interviuri, comunicate, strategii

Fostul ministru al Justiției a devenit doctor la o universitate privată din Republica Moldova. Pagini …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: