Home / POLITICĂ / Lăzăroiu anunță sfârșitul lui Tăriceanu: Șarlatanul nu mai există din punct de vedere electoral

Lăzăroiu anunță sfârșitul lui Tăriceanu: Șarlatanul nu mai există din punct de vedere electoral

Scriitorul și sociologul Sebastian Lăzăroiu explică, pe Facebook, de ce fostul manechin Călin Popescu-Tăriceanu și-a terminat deja cariera politică, deși șeful ALDE nu dă semne că ar fi apt să înțeleagă această evidență și se încăpățânează să cerșească susținere la PSD și la Pro România pentru a intra în cursa prezidențialelor, scrie Podul.ro.

”Lămuriți-mă și pe mine. Ce dă Tăriceanu contra ditamai susținerea? Șanse de câștig? Un spectacol gratis cu pantaloni roșii? Un număr de magie cu procente?”, întreabă Lăzăroiu, nu fără o doză consistentă de ironie, după ce trece în revistă, punctual, motivele pentru care controversatul șef al ALDE s-a transformat într-un cal mort din punct de vedere electoral.

”Nu mă lasă să dorm tupeul lui Tăriceanu. Deci ce face omul ăsta, venit din negura politicii…Umblă pe la ghișee și cerșește sprijin pentru o candidatură la prezidențiale.

Ce cere mai exact de la PSD și de la ProRomânia? Păi, toate organizațiile lor (de bine de rău mai are și Ponta niște filiale furate cu totul de la PSD) să se încoloneze în spatele lui. Să-și rupă aceia două perechi de pantofi, să convingă lumea că el e alesul. Postacii, fufezele, mormolocii, tălpașii, lipitorii să se alinieze cu toții și să fluture stegulețele pentru el.

Și el ce oferă la schimb? Augusta lui persoană? Aia care nu poate strânge o babă în brațe, care se bagă în față la coadă să nu se frece de prostime. Discursul lui tălâmb cu statuparalel, ăla de-a băgat PSD în rahat până-n gât la ultimele alegeri?

Păi, Pleșoianu îl interpretează mai artistic și are și sprijin necondiționat de la sputnik. Partidulețul lui cu care a scos 4% la alegeri? Ce oferă șarlatanul ăsta ca să convingă pe cineva să pună-n mișcare o uriașă mașinărie de făcut voturi? Bani? Vezi să nu! Relații externe? De unde? De la Moscova? Îl au pe Pleșoianu. Experiență? La ce? La băgat țara în faliment, ca în 2008. Păi, îl au pe Teodorovici, chiar mai talentat.

Lămuriți-mă și pe mine. Ce dă Tăriceanu contra ditamai susținerea? Șanse de câștig? Un spectacol gratis cu pantaloni roșii? Un număr de magie cu procente?”, scrie Sebastian Lăzăroiu.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI: 

Dragnea nu mai scapă de pușcărie. Procurorii DNA cer urgentarea celui mai greu dosar

Un fost deputat PSD, apropiat de Dragnea, este numit prim-vicepreședinte al PNL Giurgiu

ALERTĂ! Codul Administrativ taie bani de la educație și îi redistribuie pentru pensii speciale

Află de unde poți cumpăra cel mai ieftin combustibil

About expresmedia.ro

Check Also

O țară întreagă așteaptă Ordonața Militară cu eliminarea pensiilor speciale

Deputatul Claudiu Năsui a publicat o situație a costurilor bugetare cu pensiile speciale, acestea ajungând …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: