Home / ACTUALITATE / Județele roșii: Ofițerii Jandarmeriei nu fac teren și îi țin pe subordonați la 3 m distanță să nu se infecteze

Județele roșii: Ofițerii Jandarmeriei nu fac teren și îi țin pe subordonați la 3 m distanță să nu se infecteze

Jurnalistul Sebastian Oancea anunta ca, in Vrancea, ofiterii din Jandarmerie nu doresc sa se expuna vreunui risc de infectare si ii trmit in teren doar pe subordonati. Acestia nu au echipamente adecvate, iar la intoarcere sunt tinuti de catre sefi la trei metri distanta, scrie Aktual24.ro.

„M-au sunat jandarmii. Subofiterii, ‘pulimea’, adica, aia care sunt cei mai expusi, si mi-au spus ca, desi Arafat a anuntat ca s-au trimis nus ce masti profi, cu ventuze, avand in vedere ca ei sunt trimisi pe teren sa ia contact cu oamenii, au primit masti putine si din panza. Si mi-au mai spus ca ofiterii nu fac teren. Si ca, atunci cand ei se intorc in garnizoana, ofiterii le spun sa stea la trei metri de ei”, a relatat jurnalistul Sebastian Oancea pe Facebook.

Mai multi focsaneni au confirmat informatiile jurnalistului.

„Inspectoratul Judetean de Jandarmi Vrancea a efectuat 28 misiuni cu 84 de cadre astfel: 14 misiuni privind verificare respectarii masurilor de autoizolare la domiciliu cu 50 cadre, doua misiuni de asigurare ordine publica la centrele de carantina, cu 4 cadre, 5 misiuni de insotire transport persoane in tranzit, cu 10 cadre, trei misiuni monitorizare zona de interes operativ/zone aglomerate in orasele Focsani, Adjud, Panciu cu 9 cadre, o misiune monitorizare zone interes operativ si restrictionare acces in zona Crang Petresti cu 2 cadre, 3 misiuni monitorizare zone imbarcare/debarcare in/din mijloacele de transport in comun cu 9 cadre.

Inspectoratul de Politie Judetean Vrancea a efectuat 141 misiuni cu 204 de cadre asfel: 65 de misiuni privind verificarea respectarii masurilor de autoizolare la domiciliu, 4 misiuni de mentinere a ordinii la unitati spitalicesti de cartina, 9 misiuni de depistare a persoanelor care se sustrag din izolare, 7 misiune de fluidizare a circulatiei, 52 misiuni de verificare a S.C./P.F.A a interdictiilor impuse, o misiune in domeniul criminalitatii economice, o misiune in sprijinul DSP Vrancea si doua alte misiuni. Pe timpul desfasurarii misiunilor de mai sus, nu au fost intampinate probleme”, a anuntat luni Centrul de Comunicare Strategica.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

O parte din cadrele medicale de la Spitalul din Suceava refuzau să poarte echipamente de protecție

Generalul-maior în rezervă Ionel Oprea, recent numit secretar de stat în Ministerul Sănătății, a declarat …

One comment

  1. 3 metri… ca să nu poată fi scuipați între ochi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: