Home / ACTUALITATE / Ion Cristoiu, dovadă de slugărnicie: Dacă ai câștigat alegerile, e dreptul tău să distrugi justiția!

Ion Cristoiu, dovadă de slugărnicie: Dacă ai câștigat alegerile, e dreptul tău să distrugi justiția!

Antena 3 e locul care-l inspiră pe Ion Cristoiu să spună cele mai teribile prostii. Unele care încearcă să justifice guvernarea de tip banditesc PSD-ALDE, pe care o încurajează să meargă mai departe pe calea distrugerii țării, scrie Grigore Cartianu pe Ziaristii.com.

De exemplu, luni seara, Ion Cristoiu a spus: ”Politica în domeniul justiției o face partidul care a câștigat alegerile, pentru că în timpul campaniei electorale el a vorbit și despre justiție. Dacă vrea, poate să pună justiția și în cap, e dreptul lui”.

Așadar, ”dacă vrea, poate să pună justiția și în cap, e dreptul lui”! Mesajul e clar: dacă vrea să distrugă justiția, e dreptul lui, că a câștigat alegerile. Incredibil, blajinul Cristoiu gândește cu creier de gangster!

Dar pentru a ajunge la această concluzie înfiorătoare, tatăl natural al găinii care naște pui vii recurge la o minciună jenantă: „în timpul campaniei electorale, partidul a vorbit și despre justiție”. Pardon: în campania electorală, PSD chiar a fost mut pe tema justiției! A vorbit despre autostrăzi și spitale, a gonflat salariile și pensiile ca vata de zahăr pe băț, dar despre justiție n-a zis absolut nimic. Grațiere, amnistie, dărâmarea DNA, distrugerea justiției – astea au fost subiecte tabu în campania din 2016.

Dar ce mai înseamnă o minciună în plus pentru Ion Cristoiu? De când a redevenit agent de propagandă al PSD (cea mai rușinoasă situație în care se poate pune un ziarist), ar fi în stare să spună și că Liviu Dragnea e reîncarnarea lui Iuliu Maniu, adevăr confirmat prin ștampilă de însuși președintele-impostor al PNȚCD, Aurică Pavelescu.

Ion Cristoiu mai aruncă pe piață o năzbâtie: cică ”Dosarul Revoluției” nu trebuia trimis în judecată, pentru că „istoria nu se judecă penal”. Deci, pui mâna pe armă, omori 1.000 de oameni și apoi zici pardon, asta e istorie, nu mă puteți judeca!

Cristoiu mai aduce un argument pentru salvarea lui Ion Iliescu: un asemenea proces ar distruge mitul Revoluției și ar impune adevărul Loviturii de Stat. Și cum am putea trăi noi, românii, dacă rămânem fără Revoluție?!

Veți participa la alegerile europarlamentare și dacă da, cu cine veți vota?

  • Da, voi participa și voi vota USR (35%, 5.975 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PLUS (24%, 4.068 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PRO România (23%, 4.024 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PNL (9%, 1.478 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota alte partide sau alți candidați independeți (4%, 651 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PMP (3%, 502 Votes)
  • Nu, nu voi participa la vot (1%, 236 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PSD (1%, 232 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota ALDE (0%, 75 Votes)

Total Voters: 17.241

Loading ... Loading ...

Urmărește-ne și pe TWITTER!

About expresmedia.ro

Check Also

România, sub supravegherea CEDO din cauza modului în care tratează infracțiunile sexuale cu minori

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a pus România sub supraveghere în 2016 din cauza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Expres Media will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d blogeri au apreciat: