Home / ACTUALITATE / Iohannis: Trebuie să înlocuim acest accident al democraţiei româneşti care e guvernul Dragnea-Dăncilă

Iohannis: Trebuie să înlocuim acest accident al democraţiei româneşti care e guvernul Dragnea-Dăncilă

România este total nepregătită pentru preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, a tras un semnal de alarmă preşedintele Klaus Iohannis, care a pledat pentru înlocuirea Guvernului Dăncilă, scrie Epoch Times.

Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat luni, la lucrările Adunării Generale a Asociaţiei Municipiilor din România, conduse de primarul Sectorului 3, Robert Neogiţă, unul dintre „puciştii” din PSD, înlocuirea Guvernului condus de Viorica Dăncilă.

Trebuie să menţionez o mare îngrijorare pe care o am, pe care sper că o aveţi, cu toate că nu vă priveşte direct. Este vorba de anul 2019. Ştiţi bine că, de la 1 ianuarie 2019, România va prelua Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, o poziţie extrem de importantă, o poziţie extrem de onorantă, o poziţie extrem de solicitantă, mai ales pentru Guvern. Părerea mea este că nu suntem pregătiţi pentru aşa ceva.

Acum câteva săptămâni, am fost întrebat de jurnalişti şi am spus că vom face faţă rezonabil, dar numai că între timp lucrurile au luat-o razna. La Guvern nu se mai înţeleg responsabilii pentru diferite sectoare, persoanele care ar trebui să se ocupe de chestiunile europene pleacă sau sunt demişi, şi în acest fel ne trezim în ceasul al 12-lea total, total nepregătiţi.

Şi cred că, din păcate, şi acum, în ultimul moment, necesitatea politică este înlocuirea acestui accident al democraţiei româneşti care este Guvernul Dragnea-Dăncilă. Nu există nicio perspectivă de bună guvernare. Nu există nicio perspectivă de bună implicare în afacerile europene. Aceste lucruri sunt foarte grave„, a declarat Iohannis.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

Loading...

About expresmedia.ro

Check Also

CCR decide marți dacă îi scoate pe ofițerii de informații de sub controlul politic impus de Oprea

Curtea Constituțională a României (CCR) judecă marți o modificare legislativă, operată de fostul vicepremier pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: