Home / POLITICĂ / Iohannis: ”Şansele pentru anticipate tocmai ce-au scăzut sub 50%”

Iohannis: ”Şansele pentru anticipate tocmai ce-au scăzut sub 50%”

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut o declaraţie foarte dură, luni după amiază, la Palatul Cotroceni, legat de criza provocată prin demiterea Guvernului Orban şi prelungirea intenţionată a crizei. După decizia de azi a CCR, favorabilă PSD, Iohannis crede că ea a pus şi mai mult gaz pe foc în direcţia prelungirii crizei actuale, scrie Ziaristii.com.

Cine credeți că are cele mai multe șanse să câștige primăria Capitalei?

View Results

Loading ... Loading ...

Principalele declaraţii ale preşedintelui Iohannis

  • „După ce a produs una dintre cele mai dezastruoase guvernări după Revoluție și a demis Guvernul Orban pentru a conserva puterea baronilor, PSD a provocat a nouă criză.”
  • „Nu voi comenta decizia CCR, ci voi aștepta motivarea.”
  • „Ce face PSD este o sfidare fără precedent la adresa oamenilor, cu atât mai mult în aceste zile, când România are nevoie de acțiune politică responsabilă.”
  • „Vedem un guvern demis pentru că a încercat să modernizeze administrația locală. Vedem un PSD obsedat de putere, care refuză să accepte că și-a pierdut legitimitatea de a guverna – e verdictul cetățenilor.”
  • „Nu voi desemna un premier PSD.”
  • „Desemnarea unui premier al unei alianțe în jurul PSD ar intra în coliziune cu voința românilor. De aceea am și spus că, în opinia mea, cea mai legitimă soluție e revenirea cât mai repede la votul cetățenilor.”
  • „Avem nevoie de un nou legislativ, care să ofere o nouă majoritate, dispusă să susțină reforme indispensabile. Nu putem continua cu situații de blocaj perpetue, cu guverne demise trimestrial. Vedem că PSD-ului îi este frică să se întoarcă la popor și vrea să-i împiedice să facă treaba pe cei care au dovedit că vor.”
  • „În ciuda acestor blocaje permanente din partea PSD, îi asigur pe toți cetățenii că România e o țară guvernată responsabil.”
  • „Au scăzut şansele alegerilor anticipate sub 50%. Tocmai ce-au scăzut.”
  • „E foarte riscant să perpetuăm acest interimat până în decembrie.”

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Ponta, portavoce a propagandei regimului comunist de la Beijing: ”America, agresoare a României”

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a distribuit pe pagina sa de Facebook un articol scris …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: