Home / ACTUALITATE / Ioan Mircea Pascu, mesaj batjocoritor la adresa lui Augustin Lazăr: ”Cimitirele sunt pline de oameni de neînlocuit”

Ioan Mircea Pascu, mesaj batjocoritor la adresa lui Augustin Lazăr: ”Cimitirele sunt pline de oameni de neînlocuit”

Eurodeputatul PSD Ioan Mircea Pascu nu este de acord că România riscă o rezoluție și mai dură în Parlamentul European din cauza revocării procurorului general Augustin Lazăr de către ministrul Tudorel Toader. Mai mult, acesta s-a întrebat ce s-ar întâmpla dacă Lazăr nu ar mai putea să conducă Parchetul General din cauze medicale, scrie Aktual24.

”Pana acum era vorba de demonstrațiile din 10 august, acum e dură că se revocă procurorul general. Eu am o întrebare, ce se întâmplă dacă, doamne ferește, domnul Augustin Lazăr intră în incapacitate de a mai conduce Parchetul General, ce se întâmplă atunci? Vine Europa și numește pe cineva, opoziția ce o să facă? Cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit”, a declarat Ioan Mircea Pascu, întrebat dacă rezoluția PE privind statul de drept din România va fi una dură, după anunțul privind revocarea procurorului general.

Acesta a mai a declarat că nu crede că rezoluția va impune sancțiuni și că nu există niciun motiv pentru ca Parlamentul European să insiste cu această moțiune.

Declarațiile vin în contextul în care este așteptată adoptarea unei rezoluții dure în Parlamentul European privind statul de drept din România, în noiembrie, după ultimele evoluții din țara noastră.

Suntem peste 10.000 de persoane în acest grup. Alătură-te și tu! https://www.facebook.com/groups/comunitatea.romania.europeana

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

BNR anunță OFICIAL că datoria externă a României a CRESCUT la 103,526 de MILIARDE de euro

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 4,109 miliarde euro in primele 5 luni, …

One comment

  1. Te credeam o persoana serioasa, Pascule! Dra pentru a nu stiu a câta oara , un membru PSD…ramăne si de data asta un OM DE NIMIC ! Crezi ca făra urarea ta …pierdea PSD-ul alegerile sau Ciolanul? NU ! Pierdeti prin faptele voastre urâte, cum este aceasta apreciere si urare pentru Augustin Lazar !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: