Home / ACTUALITATE / Ioan Mircea Pașcu îi ia peste picior pe românii din Diaspora. Vrea schimbarea zilei Naționale a României

Ioan Mircea Pașcu îi ia peste picior pe românii din Diaspora. Vrea schimbarea zilei Naționale a României

Eurodeputatul PSD Ioan Mircea Pașcu, unul dintre susținătorii și apropiații liderului PSD Liviu Dragnea îi atacă dur pe românii din Diaspora care doresc să participe la manifestările dedicate Zilei Naționale a României și a Centenarului Marii Uniri de la 1918.

Pașcu îi ia peste picior pe cei din Diaspora care spun că și-ar dori să fie alături de frații lor din România, dar vor fi nevoiți să urmărească la televizor parada de 1 Decembrie întrucât au concediu doar înainte de Crăciun și nu pot veni în țară.

Pesedistul le sugerează liderilor Opoziției, Ludovic Orban-PNL și Dan Barna-USR să inițieze repede o lege prin care să propună ca Ziua Națională să fie mai aproape de Crăciun în așa fel încât românii din afara țării să poată veni acasă și să participe la manifestările dedicate acestui eveniment.

Citește și ”De frică că se apropie pușcăria, clanul Dragnea a înapoiat statului Insula Belina și Brațul Pavel

Eu propun ca Parlamentul sa se strângă fuguta, fuguta, și sa dea o lege prin care ziua naționala sa fie împinsă mai spre Crăciun, așa, sa poată participa mai mulți protestatari …

PNL și USR, dnii Orbán și Barna personal, ar putea initia imediat proiectul de lege. Sunt convins ca, după vot, la Cotroceni lucrurile se vor mișcă mult mai repede, decât in cazul remanierii și CCR ar putea răsufla usurata, întrucât noua lege nu va mai fi contestata, după tiparul obișnuit!

In fond, e vorba de o cauza buna …🤪”, scrie Pașcu pe facebook. (Sursa: Newsteam.ro)

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Profesorii vor avea statut de funcţionari, iar cine îi agresează poate fi acuzat de ULTRAJ

Senatul a adăugat astăzi profesorii pe lista funcționarilor care pot fi considerați victime ale ultrajului, …

One comment

  1. Mai bine ai baga capul la cutie si sa taci malc, securist si informator imbatranit in rele ce esti, fata ta spune tot despre caracterul tau!!! Comunistul asta casca gura cand el sta pe banii diasporei la Bruxelles!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: