Home / ACTUALITATE / Într-un final, PNL s-a hotărât să o demită pe protejata lui Vâlcov de la conducerea Institutului Clinic Fundeni

Într-un final, PNL s-a hotărât să o demită pe protejata lui Vâlcov de la conducerea Institutului Clinic Fundeni

Adriana Cotel, controversata apropiată a lui Darius Vâlcov numită de Sorina Pintea manager interimar la Institutul Clinic Fundeni în ultima sa zi de mandat ca ministru al Sănătății, a fost demisă de la conducerea celui mai mare spital oncologic din România de noul ministru al Sănătății, Victor Costache, anunță Agerpres, citând surse medicale.

Care credeți că este cea mai mare prioritate a guvernului PNL în perioada imediat următoare?

View Results

Loading ... Loading ...
Pe 7 noiembrie, într-o conferință de presă comună la care au participat premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Sănătății, Victor Costache, organizată la preluarea mandatului de ministru de către Victor Costache, Ludovic Orban afirma, răspunzând întrebării unui jurnalist, că Adriana Cotel urmează să fie schimbată din funcție.

Adriana Cotel (35 de ani), fost director al Agenției Naționale a Medicamentului și al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, considerată o apropiată a lui Darius Vâlcov, a fost numită manager interimar al Institutului Clinic Fundeni pe data de 4 noiembrie, printr-un ordin semnat de ministrul demis prin moțiune de cenzură al Sănătății de la acea vreme, Sorina Pintea.

Adriana Cotel a înlocuit-o în funcția de manager interimar al Institutul Fundeni pe Alina Tănase, șefa Secției de transplant medular și coordonatorul Programului de transplant medular din acest spital. Alina Tănase fusese numită manager interimar în august anul acesta.

„Vă anunț că începând de astăzi, mandatul meu de manager interimar a încetat. În locul meu a fost numită doamna Adriana Cotel. Eu revin în secția în care muncesc de peste două decenii. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul”, a transmis medicul Alina Tănase, pe data de 4 noiembrie, într-un mesaj remis HotNews.ro.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Profesorii vor avea statut de funcţionari, iar cine îi agresează poate fi acuzat de ULTRAJ

Senatul a adăugat astăzi profesorii pe lista funcționarilor care pot fi considerați victime ale ultrajului, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: