Home / ACTUALITATE / INCREDIBIL! Raportul prezentat de TuDorel Toader NU EXISTĂ!!! El este scris în această noapte

INCREDIBIL! Raportul prezentat de TuDorel Toader NU EXISTĂ!!! El este scris în această noapte

A spus, încă de la început, că așa-zisul raport va fi pus imediat după declarații pe site-ul ministerului Justiției, unde va putea fi studiat de toată lumea. A repetat de mai multe ori acest lucru. Surpriză: site-ul ministerului a ”căzut” chiar în timp ce făcea declarații. Este ora 00:03 și site-ul este încă nefuncțional. A fost blocat intenționat!

Ministrul nu i-a lăsat pe jurnaliști să se apropie prea mult și i-a atenționat să nu-i filmeze foile cu rezumatul raportului. ”Dacă nu mergeți dincolo de linia aceea, eu plec”, a amenințat Toader. Oare de ce a spus clar că nu vrea să îi fie filmate foile?

Mai mult, acesta nu a fost postat nici măcar pe pagina de Facebook a ministerului, ca o eventuală solutie de avarie, în situația în care site-ul www.just.ro ar fi cedat din cauza suprasolicitării.

Și trimiterea unui comunicat de presă ar fi reprezentat o variantă bună, uzuală, însă Ministerul Justiției nu a trimis până la această oră nicio informare.

Nu în ultimul rând, ministerul nu a răspuns niciunei solicitări de a pune la dispoziția publicului acest ”document” pe care Tudorel Toader și-a bazat întreaga pledoarie pentru revocarea șefei DNA.

DE CE?

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

About expresmedia.ro

Check Also

BNR anunță OFICIAL că datoria externă a României a CRESCUT la 103,526 de MILIARDE de euro

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 4,109 miliarde euro in primele 5 luni, …

One comment

  1. Tot mai mult tind să cred că nu era finalizat nici un raport și urmărind aseară lectura d-lui Toader aveam senzația că rezumatul citit de el a fost scris în redacția A3 în stilul lui Gadea&co. Cam același format și aceeași propagandă cu câteva imixtiuni juridice din partea vreunui consilier juridic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: