Home / POLITICĂ / Încearcă să nu râzi! Video penibil cu Lia Olguța Vasilescu

Încearcă să nu râzi! Video penibil cu Lia Olguța Vasilescu

În 2013, răposatul Vadim s-a enervat pe lipsa de recunoștință a Liei Olguța Vasilescu și i-a dedicat un text foarte dur în revista sa, România Mare:

LICHEAUA SĂPTĂMÎNII: 
L.O. Vasilescu e pusă pe confiscări de morţi. N-a putut să confişte craniul lui Mihai Viteazul? Nu-i nimic, a confiscat trupul neînsufleţit al lui Costică Ştefănescu!

Incredibil cît de urît îmbătrîneşte fata asta, Lia Olguţa Vasilescu! (În poză e brunetă, dar între timp şi-a schimbat culoarea, aşa cum a schimbat şi partidul – e blondă.) Are numai idei tîmpite. Ea pretinde că e patrioată (locală) şi se forţează să aducă în Cetatea Băniei tot ce vrea muşchiul ei. A încercat, acum un an, să mute craniul lui Mihai Viteazul, de la Mînăstirea Dealu la Craiova. Pretextul era foarte subţire: cică acolo, la Craiova, s-ar fi născut Voievodul. Aiurea. El s-a născut în Tîrgul de Floci, din Bărăgan. A fost, mai tîrziu, Ban al Craiovei, dar asta e cu totul altceva.

Nu ştia ea, L.O. Vasilescu, ce să mai pîndească, ce să mai născocească. Şi a venit pleaşca: a murit fotbalistul Costică Ştefănescu! Nici nu s-a răcit bine şi, vorba aia, pachet la Craiova, rapid! Toată lumea ştia că trupul neînsufleţit al fostului căpitan al Naţionalei va fi depus, o zi (joi), la Casa Fotbalului, din Capitală. Aşa era normal, pentru cineva care debutase la Steaua şi avea admiratori şi în Bucureşti, care ar fi dorit să depună o floare, să-i aducă un ultim omagiu. Aiurea! Nimic nu contează în faţa ambiţiei bolnave a tovarăşei Vasilescu!

Aceasta s-a înhăitat cu cea de-a doua nevastă a celui decedat şi ambele s-au războit cu prima nevastă, fostă dansatoare, mama copiilor lui Costică Ştefănescu. Ce a ieşit, se vede. O ţigănie. O păduchelniţă. La adăpostul tainei, pe furiş, sicriul a fost dus, glonţ, la Craiova. Ce ruşine! Ia-l acasă, Vasileasco, dacă vrei să te faci stăpînă şi pe vii, şi pe morţi. Ceva bun pentru oraşul ăla n-ai făcut – numai scandaluri şi ifose de ţoapă. Pe ce punem pariu că o să-ţi rupi gîtul? De la ce? De la afaceri, băutură şi… bărbaţi! Cine vrea s-o înjure în direct o poate face la telefonul 0722131707 – nu prea răspunde ea, că se dă cucoană mare, are slugi.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

About expresmedia.ro

Check Also

Ce-ar răspunde Rareș Bogdan dacă președintele i-ar cere să candideze la Primăria Capitalei

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan respinge ideea unei candidaturi la Primăria Capitalei, însă spune că președintele …

One comment

  1. sa umput guvernul de astfel de proaste care mai de care mai fitoase si pline de greturi, cu creierul gaurit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: