Home / ACTUALITATE / Îl va da Orban afară pe Arafat sau va lua poziția ghiocelului? A rămas în funcție indiferent de guvernare

Îl va da Orban afară pe Arafat sau va lua poziția ghiocelului? A rămas în funcție indiferent de guvernare

Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, a declarat duminică în cadrul unei emisiuni de televiziune că noul Guvern trebuie să-l dea afară pe Raed Arafat din funcția de șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, întrucât „cele mai tragice momente ale societății românești din ultimii 10-15 ani l-au avut pe Raed Arafat la microfon făcând PR”.

Dacă se va ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, între ce candidați credeți că va fi confruntarea finală?

View Results

Loading ... Loading ...

„Sunt 12 sau 13 ani de când Raed Arafat, indiferent de cine a fost la guvernare, a rămas acolo. De aceea, eu cred că acest nou Guvern trebuie să-și asume că (…) Raed Arafat nu mai are ce să caute în această funcție. Nu-și va da demisia de onoare. El trebuie să fie dat afară din funcție pentru că cele mai tragice momente ale societății românești din ultimii 10-15 ani l-au avut pe Raed Arafat la microfon făcând PR. Despre asta este vorba în primul rând. 

Ludovic Orban sustine ca este interesant ca seful DSU, Raed Arafat, a ramas in functie indiferent cine a venit la putere.

Intrebat, luni seara, la Digi24, daca noul guvern il va pastra pe Raed Arafat la conducerea Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), Ludovic Orban a precizat ca decizia trebuie luata in mod obiectiv, nu sub imperiul emotiilor.

Referitor la imaginile cu privire la interventia salvatorilor in tragedia de la Colectiv, Orban a recunoscut ca este revoltator sa vezi ce se intampla acolo si ca va trebui facuta o analiza serioasa de catre viitorul ministru de Interne.

„Orice decizie care se ia trebuie luata in baza unui temei solid si a unei evaluari a activitatii”, a spus Orban.

Intrebat daca Arafat a avut spate politic in ultimii ani, Orban a remarcat ca „este foarte interesant ca, oricine a fost la putere, domnul Arafat si-a pastrat functia”.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Șeful AEP vrea să dezvoltăm relații de colaborare cu Rusia în materia organizării proceselor electorale

Șeful Autorității Electorale Permanente (AEP), Constantin-Florin Mitulețu-Buică, s-a întâlnit, de Ziua Unirii Principatelor Române, cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: