Home / ACTUALITATE / Guvernul PNL trimite o echipă de medici la Arad pentru a ”trata” un prefect și un subprefect ai PSD

Guvernul PNL trimite o echipă de medici la Arad pentru a ”trata” un prefect și un subprefect ai PSD

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat joi că va trimite o echipă medicală la Arad, unde prefectul și subprefectul județului au intrat în concediu medical cu câteva zile înaintea alegerilor.

Cu cine votați în turul 1 al alegerilor prezidențiale?

View Results

Loading ... Loading ...

”Din camaraderie, din prietenie şi din responsabilitate managerială să vă anunţaţi cei doi colegi că voi trimite o echipă de medici de la Direcţia medicală şi de la Policlinica din Oradea ca să îi ajutăm, că poate au primit o medicamentaţie greşită. Să nu fie, Doamne fer’, mai grav! Ministerul de Interne mâine va fi la Arad pentru a le acorda asistenţă medicală celor doi colegi astfel încât ei să revină cât mai repede la obligaţiile profesionale, administrative, guvernamentale şi chiar politice pe care le au”, a spus Vela într-o videoconferință cu prefecții.

El a ironizat situația celor doi înalți funcționari publici, spunând că ”Un prefect are extrem de multe îndatoriri, de la legalitatea şi verificarea actelor din primării, consilii locale, de la tot ce ţine de situaţii de urgenţă, care nu pot fi lăsate la latitudinea unor, nu ştiu, fenomene neprevăzute, pentru că în judeţul Arad există o viroză… Eu nu cred că au fost orientaţi doi viruşi în Arad exact să atace prefectul şi subprefectul şi ei să cadă într-o boală. Există şi această probabilitate, motiv pentru care voi trimite specialişti medicali să îi tratăm”.

Reamintim că Ludovic Orban i-a spus miercuri ministrului de Interne, Marcel Vela, că a observat că „se îmbolnăvesc prefecţi”, iar Vela a replicat că „e un virus” şi că doi prefecţi şi un prefect s-au îmbolnăvit. „E un virus, e epidemie. (…) Căutaţi soluţii să existe cineva care să exercite autoritatea prefectului, acolo unde s-au îmbolnăvit prefecţii şi ţinem minte această îmbolnăvire în prag de alegeri”, a afirmat Orban.

Și Rareș Bogdan a spus că unii prefecți numiți de PSD încearcă să blocheze alegerile prezidențiale: „În acest moment pesediştii sunt fierţi, pesediştii sunt disperaţi. Au dat ordin să intre în concedii medicale pentru a nu fi demişi. La Arad, prefectul şi subprefectul au intrat în concediu medical încercând să blocheze alegerile de duminică”.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

CCR urmează să decidă dacă Meleșcanu și-ar putea pierde funcția de președinte al Senatului

Curtea Constituțională va decide, miercuri, dacă alegerea lui Teodor Meleșcanu în funcția de președinte al …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: