Home / ACTUALITATE / Gușă l-a interzis și pe Grigore Cartianu! Ciocăzanu, solidar, refuză Realitatea TV

Gușă l-a interzis și pe Grigore Cartianu! Ciocăzanu, solidar, refuză Realitatea TV

Au trecut 12 zile de la suspendarea lui Rareș Bogdan și 8 zile de la reapariția lui pe post,  la Realitatea TV. Cei doi invitați interziși inițial, Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu, au rămas interziși. Lor li s-a adăugat și Grigore Cartianu, cu care s-a solidarizat Laurențiu Ciocăzanu. Dintre invitați au mai dispărut, cel puțin până acum, Sabin Orcan și Ramona Ursu. Nici Mălin Bot nu mai e agreat de câteva luni.

Săptămâna de grație a expirat

Nu există o comunicare oficială, din partea televiziunii, în privința lui Grigore Cartianu. Teoretic, ar putea fi o suspendare sau o interzicere (dictată, evident, de Cozmin Gușă). Ziaristul a comunicat doar cu Rareș Bogdan, care l-a asigurat că în curând va fi invitat în emisiune.

Cartianu a luat însă decizia de a înceta orice posibilă colaborare cu Realitatea TV. El spune că a acordat postului un termen rezonabil, de o săptămână, pentru a-și limpezi politica privind invitații. Ieri, săptămâna a expirat. „Am încredere în bunele intenții ale lui Rareș Bogdan, nu am încredere în Gușă”, a spus ziaristul.

Citește și ”Rareș Bogdan a anunțat că va depune plângere penală împotriva tuturor miniștrilor Transporturilor

Grigore Cartianu este cel la care, probabil, s-a referit Gușă – fără a-l nominaliza – atunci când a vorbit despre ziariștii care „nu sunt dedicați Realitatea”, „ne-au înjurat”, „au fost grobieni în exprimările lor la adresa noastră”, au transmis „mesaje porcoase sau anti-Realitatea”. Gușă încurcă termenii rău de tot, nu are proprietatea lor.

În această perioadă, Rareș Bogdan și Cozmin Gușă au transmis mesaje contradictorii. Rareș și-a asigurat invitații, dar și cititorii sau telespectatorii că lucrurile vor reveni la normal, iar invitațiile pentru emisiune le va face doar el. Gușă a spus exact pe dos: că invitații interziși rămân interziși, ba chiar li se vor alătura și alții pe „lista neagră”. Prin această poziționare, „consultantul politic” i-a șubrezit autoritatea lui Rareș Bogdan. (Sursa: Ziaristii.com)

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Băsescu o ironizează pe Dăncilă: ”În ce restaurant era?”. Despre Antena 3: ”E, tot o bodegă”

Fostul președinte Traian Băsescu a comentat, duminică seara, la Digi 24, anunţul făcut de Viorica …

2 comments

  1. Guse este un tip toxic, asa cum a fost dintotdeauna (vezi, „calatoriile” lui politice!) Vrea sa-l desfiinteze pe Rares Bogdan, interzicandu-i invitatii, unul cate unul. Face rau Rares Bogdan ca nu pleaca, iar Realitatea se va inscrie intre televiziunile pupincuriste, din ce in ce mai multe, lucru acceptat de Guse, ca sa o salvezi. Si, cu parere de rau, ramanem doar cu o singura televiziune nealiniata politicii lui Dragnea, DIGI24. Pacat, tara asta s educe de rapa!

  2. gusa il foloseste pe Rares pt partidul lui, cand nu mai are nevoie de el il arunca ca pe un mar stricat!!!! Si eu cred ca Rares trebuia sa plece pt ca la Realitatea oricum nu mai face nimic, invitatii lui forte erau cei pe care gusa ii interzice. De fapt se stie ca dragnea i-a transmis lui gusa ca nu il intereseaza ceilalti oameni de la Realitatea atata timp cat Rares, Oreste si Oana pleaca, gusa s-a executat pana acum, il mai foloseste pe rares inca putin…gusa tot psd-ist nenorocit a ramas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: