Home / ACTUALITATE / Fundația lui Soroș condusă de PSD și ALDE

Fundația lui Soroș condusă de PSD și ALDE

Șeful cancelariei lui Adrian Năstase, Alin Teodorescu, mai târziu parlamentar PSD, și europarlamentarul ALDE, Renate Weber, sunt personajele care au condus timp de 15 ani fundația lui George Soroș din România.

Ioan Rușan, colonel (r) al SRI și fost șef al compartimentului Anti-STASI al Unității speciale a DSS 0110, supranumită “Anti-KGB”, afirmă că un cadru de informații al serviciului comunist maghiar, Hunio Gabor, prin concursul și cu participarea agentului Horvath Andor (ulterior membru al Consiliului Director al Fundației Soroș, profesor la UBB Cluj – nota red), a realizat, în 1988, recrutarea lui Alin Teodorescu. Exact! Alin Teodorescu spiona România în favoarea Ungariei, în momentul de față fiind mare sociolog. În Cotidianul din 10 august 2006, în interviul intitulat “Alin a vorbit la Secu despre Silviu și Alecu”, acesta recunoaște singur că a fost și urmărit dar a și dat note informative la Securitate “cam 100-150 de pagini”.

Renate Weber este unul dintre europarlamentarii români care militează aprig pentru drepturile homosexualilor. Acesta este singurul lucru cu care s-a remarcat, probabil ceva tipic celor din partidul lui Tăriceanu. Așadar, data viitoare când cineva vă mai bagă pe gât lucruri precum Soroș sau statul paralel face și desface, amintiți-vă cine a condus această fundație.

About expresmedia.ro

Check Also

BNR anunță OFICIAL că datoria externă a României a CRESCUT la 103,526 de MILIARDE de euro

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 4,109 miliarde euro in primele 5 luni, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: