Home / ACTUALITATE / Fostul director Transelectrica, condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare și interzicerea unor drepturi

Fostul director Transelectrica, condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare și interzicerea unor drepturi

Marius Carașol, fostul director Transelectrica, a fost condamnat în primă instanță la 2 ani și 8 luni de închisoare, precum și interzicerea unor drepturi, pentru falsificarea diplomei de studii. Judecătoria Sectorului 1 București a decis astăzi ca “inculpatul să execute în final pedeapsa rezultantă principală de 2 (doi) ani și 8 (opt) luni închisoare” pentru înșelăciune și uz de fals, scrie Comisarul.ro.

Cine credeți că are cele mai multe șanse să câștige primăria Capitalei?

View Results

Loading ... Loading ...

De asemenea, instanța a mai decis “desființarea totală a înscrisului falsificat, respectiv a Diplomei de inginer seria D nr. 0286614, aparent emisă de Universitatea Politehnica București, inclusiv a oricăror copii identificate ale acesteia”. Decizia poate fi atacată cu apel.

Amintim că acesta este cel mai mare scandal al studiilor de pe piața energetică românească. O investigație Edupedu.ro a arătat în exclusivitate că Marius Carașol a folosit o diplomă falsă de licență pentru a se putea angaja ca director general al companiei cu capital de stat Transelectrica.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

BREAKING Șefa de la Terapie Intensivă a spitalului Gerota, în stare critică

Vineri noaptea, Digi 24 a difuzat o știre sumbră: șefa secției ATI (Anestezie – Terapie …

One comment

  1. Halal judecatori ! Adica porcotanul a beneficiat de salariu de inginer, de director, prin imcompetenta a luat decizii tampite platite de noi la curent si primeste pedeapsă ca pentru furat rabla de bicicletă a vecinului. Bine ca le-am dat judecatorilor salarii peste media UE ! In Franta judecatorii se pensioneaza intre 60-65 ! Gasiti pe internet !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: