Home / POLITICĂ / Fost șef din SRI, pus de Dragnea în funcția de președinte de Consiliu Județean – dacnews.net

Fost șef din SRI, pus de Dragnea în funcția de președinte de Consiliu Județean – dacnews.net

Președintele interimar al PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, a anunțat sâmbătă că PSD îl susține pe Alexandru Oprea pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Cel care ocupă această funcție, Daniel Comanescu, a fost exclus din partid, fiind acuzat de legături strânse cu Adrian Țuțuianu. Oprea a fost șef al SRI Dâmbovița.

Comitetul Executiv Județean, prezidat de Rovana Plumb, a votat sâmbătă, cu 120 de voturi pentru și 1 abținere, ca Alexandru Oprea să fie propus și votat în Consiliul Județean Dâmbovița pentru funcția de președinte. Acesta a mai deținut această funcție, însă a demisionat în urmă unui conflict cu Adrian Țuțuianu, fost președinte al PSD Dâmbovița.

”Le mulțumesc colegilor mei din cadrul PSD, prezenți astăzi (n.n., sâmbătă, 9 februarie a.c.) în sală, care mi-au oferit votul de încredere pentru a reveni la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița. Nu mă întorc acolo cu gânduri de revanșă. Mă întorc acolo dintr-o obligație asumată, aceea de a continua proiectele pe care, împreună cu colegii mei, le-am adus în fața celor care, în 2016, ne-au votat. Eu fac parte dintre aceia care cred că acest județ are nevoie de dezvoltare, are nevoie de bunăstare. Și cred că, în mandatul precedent am demonstrat că am fost capabili să punem în practică niște proiecte. Fără falsă modestie, am o experiență profesională solidă în spate, am cunoștințe manageriale probate în timp”, a declarat Oprea, citat de Jurnal de Dâmbovița.

Alexandru Oprea a fost șef al SRI Dâmbovița, administrator public al județului, a fost director interimar al Companiei de Apa Târgoviște Dâmbovița (în perioadă când era administrator al județului, suspendându-se din această funcție), iar după alegerile locale din 2016 a fost ales vicepreședinte al CJ Dâmbovița.

”Nu am fost ofițer de securitate în viață mea, sunt ofițer de intelligence, sunt absolvent al Academiei Naționale de Informații de după revoluție, am parcurs toate treptele ierarhiei profesionale, de la ofițer la șef de unitate și șef de unitate centrală în cadrul SRI”, relata recent Oprea pentru presa din Dâmbovița. (Sursa: Aktual24.ro)

Alegeri prezidențiale 2019. Pe cine votați?

View Results

Loading ... Loading ...

Sprijină proiectul DAC News donând prin PayPal, sau devino patronul nostru pe Patreon! Nu uita, peste 10.000 de persoane te așteaptă în grupul România EUROPEANĂ!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITIȚI ȘI:

Apar primele semne ale legăturii dintre Toader și Securitate! De asta a închis el repede subiectul SIPA?

Cum primește Manda șpagă? Cumpără active care valorează 100.000 de euro la prețul de 90 de lei

SONDAJ Aproximativ 77% dintre români consideră ca Dragnea va ajunge la pușcărie – dacnews.net

USR a prins-o pe cea care a furat semnăturile pentru ”Fără penali”: Este ”fata” lui Hrebenciuc

About expresmedia.ro

Check Also

Iohannis, mesaj ferm pentru PNL: Îmi doresc ca primarii să fie aleși în două tururi

Președintele Klaus Iohannis a spune că își dorește ca primarii să fie aleși în două …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: