Home / ACTUALITATE / Fost secretar de stat despre Codrin Ștefănescu: ”Gargaragiu mitoman, implicat în scandaluri cu prostituate și interlopi”

Fost secretar de stat despre Codrin Ștefănescu: ”Gargaragiu mitoman, implicat în scandaluri cu prostituate și interlopi”

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat în Guvernul Ciolos, realizează un excepțional portret al lui Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD. Nicolae a scos în evidență tot ce este esențial în CV-ul acestui personaj foarte agresiv, scrie Aktual24.ro.

”Codrin Ștefănescu este unul dintre cele mai absurde și toxice personaje din politica românească. Un gargaragiu oportunist, agresiv și mitoman numele lui a fost implicat în cam tot ceea ce este mai mizerabil în România. Scandaluri sexuale/prostituate, scandaluri legate de interlopi, scandaluri legate de furturi de tablouri, scandaluri cu imobiliare și corupție, scandaluri cu trafic de persoane, scandaluri din cauza unor declarații siderante prin nesimțirea sau ineptitudinea lor absolută, scandaluri legate de sănătatea lui psihică, scandaluri diplomatice , scandaluri cu bătăi și insulte sunt toate parte a CV-ului liderului PSD.

Domnul Ștefănescu pare să fi avut o carieră de bișnițar cu ambiții de mafiot până la 29 de ani când este lovit de pasiunea studiului. Între anii 2001 și 2002, în timp ce este deputat, secretar executiv la PSD, prim-vicepreședinte al Biroului de Studii și Cooperare Internațională Antidrog, Secretar General al ACORD `89 domnul Ștefănescu studiază la două facultăți, face un masterat și devine doctorand.

A fost un om de bază într-un partid perfect pentru orice sociopat agresiv – Partidul România Mare. A fost deasemenea vice-președintele Partidului Conservator al domnului Dan Voiculescu și a ocupat mai multe funcții în PSD. În mod firesc a fost de mai multe ori deputat, este unul dintre cei mai importanți oameni din PSD și probabil politicianul cu cele mai multe invitații în studiourile televiziunilor de știri. A fost și este promovat masiv de Antena 3 și România TV. Vadim Tudor îl consideră nebun”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

Care credeți că este cea mai potrivită întrebare pentru referendumul de pe 26 mai?

View Results

Loading ... Loading ...
[insta-gallery id=”1″]

Urmărește-ne și pe TWITTER!

About expresmedia.ro

Check Also

Direcția de Sănătate București a recunoscut un deces cu coronavirus abia după ce a scris presa

Cotidianul Libertatea a relatat luni că o bătrână de 87 de ani care a murit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Expres Media will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d blogeri au apreciat: