Home / ACTUALITATE / Florian Bichir, articol slugarnic și agramat: ”Îți mulțumesc Marian Oprișan pentru tot ce faci!”

Florian Bichir, articol slugarnic și agramat: ”Îți mulțumesc Marian Oprișan pentru tot ce faci!”

Florian Bichir publică un articol slugarnic în EVZ la adresa baronului PSD Marian Oprișan. El îi mulțumește lui Oprișan pentru că ar fi finanțat o conferință științifică dedicată Centenarului.

Într-un articol intitulat „Cand ucidceti de tot Centenarul”, Bichir îl omagiază fără jenă pe baronul de Vrancea, Marian Oprisan. Mai mult, după ce îl perie slugarnic pe Oprișan, Bichir îi atacă pe protestatarii #Rezist, scrie Aktual24.

”Toată acestă minune a noastră a istoricilor are loc pentru că așa vrea Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea. Da, știu o să mă înjurați că e pesedist. Dar e un pesedist care simte românește și iată face ceva… Restul? Hai să mai ieșim din fractura asta de logică. Pesedistul e neapărat rău și hoț, iar tefelistul, blând, harnic și devreme acasă. Deși au făcuto (șic!) și participanții, o fac și eu public. Îți mulțumesc Marian Oprisan! Pentru tot ce faci pentru istorie. Ne vedem la anul, dacă suntem sănătoși!”, a scris Bichir în EVZ.

Problema este că Oprișan nu prea a vrut să se îngrijească de județul peste care stăpânește, dar de unde să știe Bichir?! Problema este că Oprișan nu prea a avut grijă ca județul Vrancea să NU înregistreze un record negativ în ceea ce privește salariile (n.r. cele mai mici salarii din țară), dar de unde să știe Bichir?! Iar lista recordurilor negative înregistrate de județul condus de Oprișan nu se oprește aici, dar de unde să știe Bichir?! Prorpiul interes primează!

Bichir menționează laudativ că la acea conferință a fost prezent și profesorul Ioan Scurtu.

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) anunța, marți, că a câștigat un proces împotriva profesorului universitar Ioan Scurtu, pentru încălcarea dreptului la imagine prin publicarea unui articol în care acesta susținea că FDGR este continuatorul unei organizații fasciste, calitate în care ar fi dobândit numeroase clădiri pentru care ar încasa în prezent chirie de la statul român.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de FDGR, prof. univ. dr. Ioan Scurtu a publicat, în 15 februarie anul trecut, în ziarul Cotidianul și, ulterior, pe blog-ul personal, articolul intitulat „Schimbarea la față a Grupului Etnic German din Romania”, lansând în spațiul public o serie de afirmații nefondate, tendențioase și profund denigratoare la adresă FDGR, care au legitimat o campanie de presă îndreptată împotrivă formațiunii și a minorității etnice germane, desfășurată în paginile ziarului menționat, în mediul online pe pagină publicației și amplificată pe un post de televiziune național la o oră de maximă audiența.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Fostul director Transelectrica, condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare și interzicerea unor drepturi

Marius Carașol, fostul director Transelectrica, a fost condamnat în primă instanță la 2 ani și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: