Home / ACTUALITATE / Fetele de 2 și 4 ani ale deputatului Mircea Drăghici sunt proprietare de terenuri și case

Fetele de 2 și 4 ani ale deputatului Mircea Drăghici sunt proprietare de terenuri și case

Declarația de avere a deputatului PSD de Argeș, Mircea Drăghici, a mai fost băgată în malaxorul ”analiștilor indiscreți”, motiv pentru care nu o să facem o analiză detaliată asupra bunurilor totale deținute de politician și soția sa.

Însă, pentru că această declarație este publică pe site-ul Camerei Deputaților, nu am putut să nu remarcăm un lucru!… anume că tot ceea ce a achiziționat Mircea Drăghici în anul în curs, a trecut pe numele celor două fetițe care au 2, respectiv 4 ani. Drept urmare, conform documentului public, cele două minore sunt proprietare, începând din acest an, a următoarelor bunuri: 586 mp teren intravilan în Pitești, 17.466 mp teren agricol în comuna Oarja, 630 mp teren agricol în Curtea de Argeș, 805 mp teren agricol în Curtea de Argeș, 623 mp teren agricol în Curtea de Argeș, o casă de locuit în Pitești și o casă de vacanță în Curtea de Argeș. Toate bunurile respective sunt achiziționate prin contract de vânzare-cumpărare.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

S-a ales praful de un dosar de evaziune de 10.000.000 lei. Procurorul a măsluit declarațiile

Un procuror a descoperit taximetrie măsluită fiscal. Apoi judecătorii au descoperit că procurorul măsluise declarații, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: