Home / POLITICĂ / Ecaterina Andronescu azi: ”Dragnea mi-a propus să fiu ministrul Educației”

Ecaterina Andronescu azi: ”Dragnea mi-a propus să fiu ministrul Educației”

Ecaterina Andronescu a declarat joi la Realitatea TV că președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a propus postul de ministru al Educației, adăugând că nu i-a dat încă un răspuns. Andronescu a refuzat să răspundă la întrebările repetate ale moderatoarei despre posibilitatea de a reveni în funcția de ministru după demisia lui Valentin Popa.

Ecaterina Andronescu a spus că, după ce a făcut publică o scrisoare prin care îi cerea demisia lui Liviu Dragnea de la șefia PSD, a avut două întâlniri cu acesta.

Întrebată de moderatoare cum ar putea accepta funcția de ministru de la Liviu Dragnea, căruia i-a cerut public demisia acum o lună și jumătate, pe 14 august, Ecaterina Andronescu a spus: ”ei, țara e cea mai importantă acum”.

Pe 31 august, când apăruseră primele informații despre faptul că Dragnea i-ar fi propus postul de ministru, Ecaterina Andronescu a declarat că nu a primit nici o ofertă de a prelua Ministerul Educației și că i s-ar părea ciudat să se întâmple acest lucru după scrisoarea deschisă anti-Dragnea.

”Nu am primit această propunere. Cum v-ați putea închipui după scrisoarea pe care am trimis-o? 110% sau cât vreți dvs peste 100% nu se va întâmpla să mi se propună funcția de ministru al Educației. Eu nu sunt de vânzare”, a declarat Andronescu. (Sursa: G4Media)

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Dreptate marca PNL: Politicienii și judecătorii CCR pot cumula pensia cu salariul de la stat, ceilalți NU

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, le-a prezentat membrilor Executivului, vineri seara, propunerile sale privind interzicerea cumulului …

One comment

  1. Nu sunteti de vanzare, este normal, dar sunteti usor de manipulat. S-a vazut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: