Home / POLITICĂ / Ecaterina Andronescu azi: ”Dragnea mi-a propus să fiu ministrul Educației”

Ecaterina Andronescu azi: ”Dragnea mi-a propus să fiu ministrul Educației”

Ecaterina Andronescu a declarat joi la Realitatea TV că președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a propus postul de ministru al Educației, adăugând că nu i-a dat încă un răspuns. Andronescu a refuzat să răspundă la întrebările repetate ale moderatoarei despre posibilitatea de a reveni în funcția de ministru după demisia lui Valentin Popa.

Ecaterina Andronescu a spus că, după ce a făcut publică o scrisoare prin care îi cerea demisia lui Liviu Dragnea de la șefia PSD, a avut două întâlniri cu acesta.

Întrebată de moderatoare cum ar putea accepta funcția de ministru de la Liviu Dragnea, căruia i-a cerut public demisia acum o lună și jumătate, pe 14 august, Ecaterina Andronescu a spus: ”ei, țara e cea mai importantă acum”.

Pe 31 august, când apăruseră primele informații despre faptul că Dragnea i-ar fi propus postul de ministru, Ecaterina Andronescu a declarat că nu a primit nici o ofertă de a prelua Ministerul Educației și că i s-ar părea ciudat să se întâmple acest lucru după scrisoarea deschisă anti-Dragnea.

”Nu am primit această propunere. Cum v-ați putea închipui după scrisoarea pe care am trimis-o? 110% sau cât vreți dvs peste 100% nu se va întâmpla să mi se propună funcția de ministru al Educației. Eu nu sunt de vânzare”, a declarat Andronescu. (Sursa: G4Media)

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Ei sunt parlamentarii de Olt care de 10 zile fug de cazul Caracal

Nici macar unul dintre senatorii si deputatii care reprezinta judetul Olt in Parlamentul Romaniei nu …

One comment

  1. Nu sunteti de vanzare, este normal, dar sunteti usor de manipulat. S-a vazut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: