Home / ACTUALITATE / După 7 ani, DIICOT a închis dosarul (prejudiciu de 30 milioane euro) lui Jihad El Khalil

După 7 ani, DIICOT a închis dosarul (prejudiciu de 30 milioane euro) lui Jihad El Khalil

Tribunalul Bucureşti a confirmat decizia DIICOT de clasare a dosarului lui Jihad El Khalil, unul dintre cei mai agricultori din România, şi a respins plângerea ANAF, potrivit portalului instanţelor, arată G4Media.ro.

Cine credeți că are cele mai multe șanse să câștige primăria Capitalei?

View Results

Loading ... Loading ...

Tribunalul a luat decizia pe 13 februarie acest an, iar DIICOT pe data de 2 octombrie 2019. DIICOT a clasat dosarul după o anchetă de 7 ani.

De ce a clasat DIICOT dosarul lui Jihad El Khalil? Omul de afaceri libanez, proprietar al Agro Chirnogi şi al grupului Maria, ar fi plătit 2,5 milioane de euro, adică o mică parte a prejudiciului iniţial estimat la 30 de milioane de euro, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro. În plus, o parte a probatoriului ar fi picat, fiind administrat cu SRI, iar alte fapte nu ar fi putut fi probate.

Libanezul El Khalil Jihad era considerat omul lui Băsescu pentru că administra moşia Ioanei Băsescu de la Călăraşi. Acesta a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT pentru spălare de bani, evaziune fiscală şi contrabandă.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

BREAKING Șefa de la Terapie Intensivă a spitalului Gerota, în stare critică

Vineri noaptea, Digi 24 a difuzat o știre sumbră: șefa secției ATI (Anestezie – Terapie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: