Home / ACTUALITATE / ”Dragnea s-a externat pe ascuns, cu ajutorul lui Carmen Dan”. Șeful PSD a plecat pe furiș din spital

”Dragnea s-a externat pe ascuns, cu ajutorul lui Carmen Dan”. Șeful PSD a plecat pe furiș din spital

Jurnalistul Mircea Marian anunță că Liviu Dragnea a fost externat, marți seara. Marian afirmă că șeful PSD s-a aflat într-o clinică privată din zona Pipera, de unde a plecat pe furiș cu ajutorul lui Carmen Dan.

”Livache se pare că a fost externat azi, pe șest, cu ajutorul lui Carmen Dan…, dintr-o clinică privată din Pipera”, a anunțat Mircea Marian.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu anunțase anterior că Liviu Dragnea se simte mai bine și că va fi externat marți seară sau miercuri.

El a declarat că Dragnea nu va fi supus, cel puțin deocamdată, unei intervenții chirurgicale, dar că va urmă un program de recuperare acasă. (Sursa: Aktual24.ro)

Urmărește-ne și pe FACEBOOK sau TWITTER!

About expresmedia.ro

Check Also

BNR anunță că 16-17 bănci din România sunt suspecte de operațiuni de spălare a banilor

Nicolae Cinteză, director în Direcţia Supraveghere din Banca Naţională a României (BNR), a anunțat miercuri …

2 comments

  1. Omul e în plină criză de delirium tremens, iar cineva i-o întreține permanent.
    N-ar fi de dorit sa conducă nici o bicicleta si, totuși, conduce Romania.
    Direct in prăpastie.

  2. Secretomania in ceea ce priveste locul unde este internat,lipsa unui diagnostic asumat public de un medic,plecarea din spital pe furis nu fac decat sa alimenteze suspiciunile privind adevarata boala.Cred ca sunt elemente care ne pot convinge ca hernia de disc a fost de fapt „scuza” cea mai buna pentru a nu participa la audiere.Victimizarea ,este modul in care va incerca sa mentina partidul in procente rezonabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Expres Media will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d blogeri au apreciat: