Home / POLITICĂ / Dragnea, noi presiuni asupra lui TuDorel Toader pentru a-i rezolva problemele

Dragnea, noi presiuni asupra lui TuDorel Toader pentru a-i rezolva problemele

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi, întrebat dacă Tudorel Toader se află pe lista de remaniabili și cum comentează laudele lui Călin Popescu Tăriceanu la adresa ministrului Justiției, că Toader este pe locul al PSD în Guvern, nu al ALDE.

„Sa nu fi făcut vreo confuzie doamna Firea (n.r.: cea care a spus că Tudorel Toader este vizat de remaniere) cu listele, că tot umblau cu liste. Nu e făcută de nimeni, am vorbit și cu domnul Tăriceanu ieri. Ministrul Justiției, domnul Toader, este pe un loc al PSD, negocierea a fost foarte clară: sunt patru ministere asumate de ALDE -Energie, Mediu, Relația cu Parlamentul și Externe. Celelalte sunt asumate de PSD. E foarte bine că ne exprimăm aprecierea față de un ministru sau altul, dar decizia e la Comitetul Executiv al PSD”, a declarat Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

Întrebat dacă personal este mulțumit de Tudorel Toader, liderul PSD a replicat: „Eu îmi spun părerea în CEx. Las pe alții să vorbească la TV”.

Chestionat cu privire la relația pe care o are cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, Dragnea a spus că aceasta este foarte bună în continuare. (Sursa: Aktual24)

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Ei sunt parlamentarii de Olt care de 10 zile fug de cazul Caracal

Nici macar unul dintre senatorii si deputatii care reprezinta judetul Olt in Parlamentul Romaniei nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: