Home / POLITICĂ / Dragnea, lovit în moalele capului: Corina Creţu candidează pentru partidul lui Ponta

Dragnea, lovit în moalele capului: Corina Creţu candidează pentru partidul lui Ponta

Comisarul european Corina Creţu a confirmat, vineri seara, că va candida la alegerile europarlamentare din acest an, menţionând că a primit deja o propunere în acest sens: cea din partea Pro-România, partidul înfiinţat de fostul premier Victor Ponta, principalul duşman al PSDragnea.

„Da. Când ne-am întâlnit ultima oară, am spus că mă voi gândi. Aveam şi ideea de a nu mai candida. M-am gândit, după aceea. Oamenii care au stat mai mult la Bruxelles, în ciuda mentalităţii care este în România – Gata, să mai vină şi în ţară! -, au căpătat acolo mai multă experienţă pentru ţara lor”, a răspuns Corina Creţu, comisarul pentru politică regională, vineri seara, într-o emisiunea la România TV, întrebată dacă va candida la europarlamentare, potrivit Mediafax.

Ea a dat exemplul fostului comisar european Vivien Reading, pe motiv că a avut multă influenţă la al treilea mandat în executivul de la Bruxelles.

Citește și ”Penalii au adoptat pe furiș o lege care blochează organizarea unui referendum pe tema justiției

Corina Creţu a fost atacată de mai multe ori de oamenii lui Dragnea pe motiv că acuză în public autorităţile de la Bucureşti pentru slaba absorbţie a fondurilor europene. Reacţia comisarului european a venit promp: nu mai accept să fiu acuzată pe nedrept.

„Doamnă Prim Ministru, îmi pare rău să constat, în fiecare întâlnire pe care am avut-o cu dvs., cât de dezinformată sunteţi de către cei din subordinea dvs., lucru pe care vi l-am transmis în mai multe rânduri personal. Cât despre cei care încearcă în fiecare zi să mă atace, prin diverse voci, aş vrea să fac următoarele precizări: în toate cele 28 de ţări ale Uniunii Europene am dat interviuri, am făcut conferinţe de presă şi am prezentat situaţia la zi. Care în unele ţări e bună, în altele nu. Nu numai că nu e interzis, dar e obligaţia mea să încurajez folosirea la maxim a fondurilor europene şi să atrag atenţia asupra riscurilor. România nu este o ţară care să îşi poată rata şanse la dezvoltare din orgolii”, a declarat recent Corina Creţu, în urma unui schimb de replici cu guvernul Dăncilă.

Citește și ”Un violator a primit 3.000 de euro despăgubiri mulțumită legii ministrului Justiției, Tudorel Toader

În esenţă, ce spunea Corina Creţu şi a deranjat PSDragnea e faptul că guvernul nu a făcut mai nimic pentru a atrage fonduri europene GRATIS, care ar fi ajutat foarte mult românii în domenii ca: infrastructura, serviciile medicale, agricultură, mediul de afaceri.

Majoritatea comentatorilor au explicat de ce nu vrea guvernul PSD-ALDE să atragă banii gratis ai Europei: fondurile respective sunt stric controlabile şi nu pot fi furate! (Sursa: Ziaristii.com)

”Țară liberă, ziariști ocupați” – Ne-am propus să oferim ceea ce politicienii corupți, și nu numai, au reușit răpească tuturor cetățenilor: demnitatea, adevărul și curajul. Alege să fii patronul nostru – www.patreon.com/dacnews

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

PNL și PSD, dispută pe tema amantelor din ministere: Și ele sunt oameni

PNL a anunțat deja că, în cazul în care ajunge la guvernare, va reduce numărul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: