Home / POLITICĂ / Dragnea: ”Iubesc România. Sunt mândru că sunt român. Vrem în Europa, în Schengen”

Dragnea: ”Iubesc România. Sunt mândru că sunt român. Vrem în Europa, în Schengen”

Parlamentul a bifat, vineri, momentul Centenar, printr-o ședință solemnă în cadrul căreia au susținut discursuri mai marii țării. Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Principesa Margaretă, lideri ai grupurilor politice au trecut trecut rând pe rând pe la tribuna pentru a-și prezenta viziunea centenară.

Dintre toți cei care au ținut câte un discurs, Dragnea a reușit să stârnească cele mai multe reacții negative. Cea mai înverșunată reacție la discursul șefului PSD vine din partea jurnalistului Laurentiu Ciocazanu. Iată postarea integrală:

”Dragnea jigneşte inteligenţa poporului român, de la tribuna Parlamentului României şi în plin discurs aniversar de Centenar:
– „Vrem în Europa, în Schengen, vrem să adoptăm euro”
– „Dar trebuie să rămânem români. Să nu mai votăm în Parlamentul Europei împotriva României”
– Iubesc România. Sunt mândru că sunt român”

Citește și ”Rezultatul regimului Dragnea: Bulgaria intră în Schengen, România mai așteaptă mult și bine

Nu ţi-e ruşine, trădător de ţară! Vrei în Europa şi tu faci ceva pe deciziile ei? Pe Raportul MCV, pe Rezoluţia PE, care îţi cer să opreşti distrugerea statului de drept, bătut în cuie şi la fondarea României Mari acum 100 de ani? În PE, patrioţi au fost cei care au votat pro-Raportul MCV şi pro-Rezoluţia PE, nu împotrivă. Aceştia din urmă sunt trădătorii României europene, căci au votat pentru atacul la democraţie, pentru gazarea poporului ce se opune paşnic grozăviei voastre.

Spui că iubeşti România? Nu, iubeşti o altă Românie, care nu-i a majorităţii românilor, ci a unei minorităţi ce locuieşte abuziv în această ţară. România pe care o iubeşti e cea dispusă să accepte hoţia, corupţia, violenţa şi fărădelegea, care e gata să ne rupă de UE pentru a ne readuce în URSS. E România care ţi-a permis să devii nabab, a ta şi acelor ca tine, nu a noastră, nici a celor ce ne-au lăsat moştenire România Mare acum 100 de ani.

Spui că vrei în Schengen? Atunci de ce exact în timpul tău şi Bulgaria intră în Schengen, de la 1 ianuarie 2019, în timp ce românii au rămas pe dinafară, „ciumaţii” Europei? Îţi spun eu: pentru că nu iubeşti România, valorile ei, legea, ci corupţia care ne ţine afară din Schengen. Nu eşti român adevărat. Eşti doar un venetic îmbuibat cu buletin de român, care urăşte România. Tu şi toţi cei care te susţin în parlament şi în partidul tău sunteţi trădătorii acestui neam unit acum 100 de ani.”

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Comisia Europeană confirmă: Teodorovici și Vâlcov au MĂSLUIT execuția bugetară pentru 2018

Teodorovici și Vâlcov au MĂSLUIT execuția bugetară! România se află pe butoiul cu pulbere! Iată ce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: