Home / POLITICĂ / Domnule Rareș Bogdan, ne-ați mințit! Nu vom aveam parte de alegeri locale în două tururi

Domnule Rareș Bogdan, ne-ați mințit! Nu vom aveam parte de alegeri locale în două tururi

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a repetat întruna că prioritatea nr. 1 a PNL este alegerea primarilor în două tururi de scrutin, mai ales că 84% dintre români doresc acest lucru. Nimic mai fals!

Sunteți mulțumiți de măsurile luate de Guvernul Orban de la preluarea frâielor și până în prezent?

View Results

Loading ... Loading ...

”Ne dorim, în primul și primul rând, două tururi de scrutin. Acesta este dezideratul nostru. Eu și alții ne dorim două tururi de scrutin și anticipate. Dar în primul rând discuția e legată de două tururi. E o cerere a electoratului de dreapta și nu numai, pentru că 84% dintre români își doresc alegeri în două tururi. E obligația noastră de a milita pentru acest lucru. Faptul că guvernul Orban a făcut acest gest fără precedent de a-și asuma răspunderea pentru o chestiune atât de importantă arată dorința noastră de a ajunge în situația de a avea două tururi și de a nu renunța la această idee. Două tururi de scrutin sunt o bornă fără care nu mergem mai departe”, a spus Rareș Bogdan.

Realitatea este total diferită față de ceea ce promite Rareș Bogdan. Alegerile locale în două tururi dezavantajează partidele mari, adică PNL și PSD. PNL a mințit cu nerușinare că își dorește alegeri locale în două tururi.

Acum că moțiunea a trecut și guvernul Orban a picat, PNL își poate trage răsuflarea. Vor spune că ei au vrut, însă ”nenorociții” de pesediști nu i-au lăsat. Însă blatul dintre PNL și PSD a fost evident, iar jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat dezbaterea moțiunii din Parlament catalogând-o drept un meci de wrestling, unde loviturile sunt „FAKE”, de tipul „ia-l de pe mine că-l omor”.

CTP nu este singura persoana care a remarcat și a vorbit public despre jocul win-win dintre PNL și PSD, iar cum că Guvernul a picat, putem să uităm de alegerile locale în două tururi.

Și fie vorba între noi, nici măcar faptul că erau la guvernare nu îi ajuta prea mult pe liberali. Evident că pe piață au apărut sondajele în care PNL ajunsese la 50%, însă oamenii erau tot mai nemulțumiți de multe dintre măsurile luate de PNL, asta pentru a nu mai aduce în discuție numirile unor persoane dubioase în funcțiile publice.

Prin urmare, îl invităm pe Rareș Bogdan să demisioneze din PNL dacă partidul din care face parte nu va face în așa fel încât la vară să avem alegeri locale în două tururi.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

O țară întreagă așteaptă Ordonața Militară cu eliminarea pensiilor speciale

Deputatul Claudiu Năsui a publicat o situație a costurilor bugetare cu pensiile speciale, acestea ajungând …

One comment

  1. Mda, se scrie „a repetat intruna”, adica mereu, adesea. Intr-una… una ce, cana, batista, varza?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: