În acest articol îți vom arăta o metodă prin care poți mina gratuit BITCOIN de pe telefon (Andorid și iOS). Minarea se face în CLOUD și nu necesită nicio resursă.

Da, ați citit bine! Puteți mina BITCOIN folosindu-vă doar telefonul mobil, fără ca dispozitivul tău mobil să aibă de suferit din cauza resurselor consumate.

Ember Fund

Ember Fund este un fond de investiții în care poți și să investești bani, dar de curând au lansat o aplicație pe mobil prin care tu poți să minezi BITCOIN în CLOUD.

În momentul în care îți instalezi aplicația, vei câștiga 5 SATOSHI pe ORĂ. Satoshi este cea mai mică unitate de măsură a BITCOIN, echivalentul a 100 milioane dintr-un BICTOIN.

BITCOIN-ul poate fi împărțit în unități mai mici pentru a facilita tranzacțiile mai mici. Satoshi a fost numit după fondatorul BITCOIN cunoscut sub numele de Satoshi Nakamoto

Cu 5 Satoshi/oră, rezultă că un utilizator al aplicației va reuși să mineze un BITCOIN complet în aproximativ 2.000 de ani. Evident, nu are nimeni dintre noi răbdarea necesară pentru a aștepta toți acești ani. De aceea, Ember Fund ne oferă câteva soluții pentru a ne crește rata de minare.

  1. INVESTIȚII – rata de minare îți crește cu încă 5 Satoshi/oră dacă investești. Evident, nu vă recomandăm această soluție decât dacă stăpâniți foarte bine fenomenul investițiilor
  2. LEARNING – aplicația îți oferă posibilitatea de a învăța lucruri despre INVESTIȚII. Acest lucru îți va crește rata de minare
  3. REFERAL – cea mai simplă metodă de a crește rata de minare într-un mod eficient și considerabil. Fiecare prieten pe care-l inviți să mineze BITCOIN îți va crește rata de minare cu încă 5 Satoshi/oră. Dacă inviți 1.000 de prieteni, rezultă că în aproximativ 2 ani de zile vei mina un BITCOIN complet.

Partea cea mai faină la această aplicație este că îți poți muta banii în portofelul tău de BITCOIN în momentul în care ai minat echivalentul a 5 dolari. La fel de fain este și faptul că tot ceea ce trebuie tu să faci este să instalezi aplicația și să dai ”START MINING” o dată la 24 de ore. Atât! Aplicația nu îți consumă bateria, nu consumă din resursele telefonului și nici nu trebuie să ții aplicația deschisă pentru a mina.

Minează!

Pentru a începe minatul, accesează acest link https://emberfund.onelink.me, instalează-ți aplicația, crează-ți un cont și treci la teabă. Succes!