Imaginați-vă că stați, nu faceți nimic și câștigați câțiva bani în plus în fiecare lună. Acest lucru este posibil și legitim, dar cum? Cu orice oportunitate de venit pasiv, este întotdeauna important să vă dați seama mai întâi dacă este o înșelătorie, apoi să stabiliți dacă ceea ce trebuie să faceți sau să împărtășiți în acest caz, merită banii.

Astăzi vă prezentăm două aplicații, care se potrivesc ca o mănușă, pentru cei ce caută cu adevărat un mijloc serios prin care să obțină venituri pasive. Am încercat de-a lungul timpului multe site-uri sau aplicații, unele ne-au dezamăgit, altele și-au făcut treaba dar până la un punct.

Honeygain și IPRoyal

Honeygain este o aplicație care vă plătește pentru internetul dumneavoastră. Adică, ca să luăm un exemplu, aveți un serviciu care vă ocupă 10 ore pe zi. În acele 10 ore pe care le petreceți la serviciu, conexiunea dvs. de internet nu este folosită la adevăratul său potențial.

Cele 10 ore sunt folosite de aplicația Honeygain, care vă plătește pentru ele. Mai mult, chiar dacă sunteți acasă și folosiți internetul într-o oarecare măsură, acesta tot nu este folosit la întregul său potențial.

Este sigură aplicația Honeygain?

Putem să vă răspundem altfel la întrebarea aceasta. Folosim această aplicație de mai mult de un an de zile. În tot acest timp, nu am avut nici o problemă cu privire la securitatea dispozitivelor folosite (telefon sau calculator) dar nici în privința plăților. Nu se va reține nici o informație personală pe servere. Toate datele dumneavoastră sunt ferite de așa zișii “ochi curioși”.

5$ Bonus de înregistrare

Acest bonus se poate obține doar dacă se folosește un link de referință. În cazul în care ați folosit un link de referință, primiți un bonus de 5$. Bonus-ul este dependent de codul de referință. De altfel, în formularul de înregistrare, aveți o secțiune unde puteți adăuga un cod de referință.

Cum se obține un venit pasiv cu Honeygain?

Din momentul în care ați instalat aplicația, Honeygain începe să lucreze în scopul folosirii conexiunea dvs. de internet pentru a face bani. Honeygain nu folosește informații private precum istoricul dvs pe net, parole sau alte detalii personale.

Diferite companii internaționale sunt într-un parteneriat activ cu Honeygain. Conexiunea noastră de internet este folosită de aceste companii pentru diverse cercetări. Aceste cercetări sunt folosite, de exemplu, pentru a stabili prețurile reale pentru serviciile sau produsele lor sau pentru a dezvolta diferite campanii de promovare precum și performantele acestora cu posibilii clienți.

Avantaje

Această aplicație se poate instala pe mai multe dispozitive mobile. Nu necesită prea mult timp sau plata unei sume de bani pentru a o utiliza. Mai mult decât atât, Honeygain este compatibilă cu toate dispozitive mobile în așa fel încât să vă maximizați câștigurile.

Succesul unei aplicații mobile depinde de o interfață flexibilă și funcțională. Aceasta trebuie să fie cât mai prietenoasă mai ales cu cei care nu au o experiență mare cu privire la procesul de instalare al unor programe. Chiar dacă nu ați mai folosit vreo aplicație de făcut bani online pe telefonul mobil, sunt sigur că nu veți întâmpina nici o dificultate în instalarea aplicației Honeygain.

Acest avantaj nu trebuie trecut cu vederea mai ales dacă ne uităm la câte pericole întâmpinăm când folosim site-uri de făcut bani în mediul online. De aceea, siguranța ar trebuie să fie un factor foarte important atunci când ne decidem să utilizăm un site sau o aplicație pentru a câștiga bani.

Din acest punct de vedere, Honeygain nu încearcă să vă spioneze sau să vă vândă datele personale. Activitatea dumneavoastră pe telefonul mobil sau pe alt dispozitiv mobil nu va fi întreruptă sau perturbată în nici un fel.

Dezavantaje

Există riscul să vi se descarce mai repede bateria telefonului. Un alt dezavantaj este că trebuie să fiți cât de cât activ pe dispozitivul unde aveți instalată aplicația.

Cei mai mulți sunt nemulțumiți de pragul ridicat de retragere. Suma de 20$ este destul de măricică pentru marea majoritate dintre noi. Pentru cei ce au un plan limitat de internet, nu este recomandată folosirea acestei aplicații.

Câștigă mai mult cu Honeygain

Acest lucru se poate realiza prin intermediul programului de referință.

Pentru fiecare membru activ care se înregistrează cu link-ul dvs, câștigați un comision de 10%. Toate persoanele aduse de dvs, vor câștiga, la rândul lor, acel bonus de 5$.

Cât se poate câștiga cu Honeygain?

Potențialul de câștig depinde foarte mult de conexiunea de internet.

1 000 de credite valorează 1$. Pentru a primi 1 000 de credite, este necesar să aveți un trafic de 10 000 MB, adică 10 GB. Altfel spus, 1$ înseamnă 10 GB.

Cum am mai zis, totul depinde de internetul dumneavoastră. Aveți o conexiune bună de internet, câștigați mai mult.

Honeygain este o aplicație reală, disponibilă în marea majoritate a țărilor și care te plătește decent pentru internetul dvs. Cu acel bonus de 5$, o să fie mai simplu de ajuns la acel prag de retragere de 20$.

Aternativă

Dacă sunteți nou în a vă împărtăși conexiunea la internet pentru venituri pasive, probabil că vă întrebați dacă există alternative Honeygain de încercat. De fapt, există o alternativă principală: IPRoyal

IPRoyal plătește dublu, mai exact 0,20 USD pe GB. Funcționează în mod similar cu Honeygram, deși potențialul de câștig este cu siguranță mai mare cu IPRoyal. Din moment ce nu știți niciodată când o companie se poate conecta la rețeaua dvs., vă puteți înscrie efectiv ambele platforme pentru a vă maximiza potențialul de câștig.

Concluzii

Dacă te-ai întrebat ce sunt Honeygain sau IPRoyal, acum știi. Nu vă va înlocui munca de zi, dar dacă aveți date nelimitate sau planuri limitate mari pe care nu le utilizați, partajarea conexiunii dvs. vă poate oferi câțiva bani în plus în fiecare lună.

Atâta timp cât nu trebuie să faceți nimic special sau să configurați ceva la aceste aplicații, considerăm că este o modalitate simplă de câștig. Nu va afecta performanțele dispozitivelor pe care este instalată aplicația în cazul în care folosiți un calculator, doar în cazul telefoanelor, se poate simți o mică diferență cu privire la baterie.

Crează-ti conturi și începe să generezi venituri

Pentru a-ți crea cont pe platforma Honeygram, click AICI!

https://r.honeygain.me/BARBU703BE

Pentru a-ți crea cont pe platforma IPRoyal, click AICI!

https://iproyal.com/pawns?r=515313